Last news in Fakti

16 Юли, 2017 00:23 2 266 0

Адриана Лима с ново гадже

  • хара-
  • лима-
  • писател-
  • гадже

Красавицата заби турски писател

Адриана Лима с ново гадже - 1
Снимка: instagram

Адриана Лима се снима с поредния си ухажор. Моделът показа новия си избраник, за когото се знае, че живее в Турция. Двамата са се запознали когато Адриана прелетяла в страната за модно участие. По-късно тя се върнала в Турция, но вече не по работа, пише Ok Magazine.

На летището красавицата била в компанията на 35-годишния писател Метин Хара. Те се придвижвали в луксозен автомобил и правили всичко възможно да избягат от папараците.

Затова пък по-късно Лима се снима с писателя. Преди няколко дни Лима се фотографира, докато бе на почивка в Черна гора, където отпочиваше с дъщерите си Валентина и Сиена и бившия си мъж Марко Ярич.

Сега ангелът на Victoria’s Secret смята да пътешества из Турция и Гърция в компанията на новия си ухажор, отбелязват източници на изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА