Last news in Fakti

28 Юли, 2017 20:00 3 811 1

Нещата, които жените не разбират (според мъжете)

  • мъже-
  • жени-
  • двойка-
  • семейство-
  • брак-
  • връзка-
  • взаимоотношения-
  • отношение
Нещата, които жените не разбират (според мъжете) - 1

Чували сме, че „Мъжете са от Марс, а жените от Венера“. Колко по-вярно от това? Не само, че биологично сме различни, но и социалните стандарти и половите роли добре ни го показват. Кой ще си обезкосмява какво, кой плаща за вечеря, кой може да плаче пред хора и т.н. години наред мъжете се опитват да разберат жените (и обратно), но без успех. И двата пола могат да се съгласят за едно нещо - има неща, които другите никога няма да разберат. Тези мъже споделят мъжките проблеми, за които жените няма да узнаят.

Вижте кои са те:

1. Жените не разбират, че снимките за нас са същото каквото са цветята за тях.
2. Момичетата наистина трябва да спрат да си мислят, че ние знаем какво искат, харесват и т.н. Комуникацията е ключът. Просто ни кажете, ние не разбираме от намеци.
3. Жените трябва да разберат, че когато едно момче има акне е ужасно трудно, защото ние не можем да носим грим и да го прикрием.
4. Жените никога няма да разберат болката от това да се опитваш да скриеш възбудата на публично място.
5. Жените не разбират колко е гадно някой да те дръпне за космите по краката.
6. ...или да си заклещиш „нещо“ в ципа на панталона.
7. Когато ние ходим до тоалетната по малка нужда, понякога струята се разделя на две и излиза извън тоалетната чиния. Не можем да го контролираме! Разберете!
8. Жените няма да разберат колко е трудно да са „преследващите“, когато стане въпрос за срещи и връзки.
9. Жените не разбират, че ние няма как да си мислим за нещо, освен ако вие не ни кажете за него.
10. В брака изглежда сякаш жените не се опитват да разберат мъжете толкова, колкото мъжете го правят. Ние искаме да ви направим щастливи, а вие искате да се държим по определен начин.
11. Аз съм пожарникар и не мога да се устроя все още. Много жени не разбират, че трябва да работя в продължение на 3 дни непрекъснато.
12. Не мога да понасям хората, които ни карат да изглеждаме като к учета, които преследват жените. Ако не харесвате някой мъж, просто му кажете, не го карайте да изглежда като глупак.
13. Някои момичета не разбират, че ако не правят партньора си щастлив, той ще започне да се оглежда за алтернативи.

14. Някои момичета не разбират, че мъжете са точно толкова раними като жените, но се опитват да го прикриват, за да изглеждат силни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.