1 239 0

Мъж се преструва на жена вече 20 години, за да зарадва майка си (ВИДЕО)

След смъртта на сестра му, майка им полудяла от скръб

Милена Трачева

Загубата на любим човек е едно от най-трудните неща, с които хората се сблъскват и хората имат различни начини да се справят с тъгата.

Една изключителна история за любов, лудост и загуба разтърси не само Китай, но и много хора по цялото земно кълбо, след като в социалните мрежи се появи видео, в което бе разказана историята на 50-годишен мъж, представящ се за починалата си сестра вече повече от 20 години.

Мъжът от китайския град Гуилин, всеки ден се преоблича като жена, за да се появи в този си вид пред своята скърбяща и психически болна майка, съсипана от смъртта на дъщеря си, пише китайското издание Global Times.

Във видеотo, публикувано в сайта Pear Video, се разказва как китаецът, който е флейтист на свободна практика, бил свидетел на психическия срив, който майка му претърпяла след смъртта на дъщеря си — неговата сестра.

Хората от тяхната общност предположили, че тя може би ще си върне разсъдъка ако дъщеря й се върне. Според тях жената била съсипана от загубата, защото дъщеря ѝ ѝ липсва прекалено много.

Като не открил друг начин да утеши майка си, мъжът започнал да се дегизира като жена и да се преструва на починалата си сестра.

Опитът му имал успех. Щом го видяла майка му веднага се оживила и станала весела, мислейки него за своята дъщеря. От онзи миг до ден-днешен мъжът се облича като жена и се преструва на сестра си, за да радва болната си стара майка.

Макар действията му да са повод за подигравки и присмех у някои, други виждат в тях изключително благородна и доблестна постъпка.

Тесногръдието и присмеха на околните не е смутило и разколебало мъжът, който не се срамува от това, което прави за майка си.

"Ако не можете да ме гледате, не ме гледайте", казва мъжът. "Правя това за майка ми и аз не се страхувам да стана за смях заради нея."

За толкова години той така е свикнал с женските дрехи, че не притежава мъжки.

Видеоклипът, качен в интернет е събрал милиони гледания из цял Китай, пише вестник Mirror, допълвайки, че коментарите, които потребителите оставят под него са предимно положителни и хората са трогнати от саможертвата му.

Китай


Напиши коментар:


Публикувай