Last news in Fakti

29 Юли, 2017 00:30 9 865 4

4 идеи за еротични игри

  • еротична игра-
  • секс-
  • фантазия
4 идеи за еротични игри - 1
Снимка: Shutterstock

Сексолозите съветват да се практикуват сексуалните игри, които може кардинално да променят интимния живот на съпрузите.

Еротичният маскарад може да достави удоволствие и на двамата партньори и да подари напълно нови усещания на всеки един от тях.

Но преди да пристъпите към еротичната забава, важно е да се уточнят три неща:

- Желанието да се играе трябва да е взаимно.

- Игрите са въплъщение на еротичните фантазии, затова не си струва да ги подхващате, ако се срамувате от сексуалното си въображение.

- Такива игри стават за двойки, които се познават достатъчно добре.

И така, първата игра може да е:

1. "Смяна на ролите".

Това е най-простата игра – той е тя, я тя – той. Нека той да приготви романтична вечеря на свещи, а жената да му говори нежност, които иска да чува от неговите уста. Вече в леглото тя нека доведе до край ролята си на активната страна, която изгаря от желание и атакува с цялата си страст обекта на своята любов. От своя страна мъжът трябва да бъде сдържан и само да отстъпва под напора на жената, като й оставя инициативата. Ако жената иска да разбере как се чувства любимият й по време на секс, тази игра е добър метод.

2. "Джентълменът и дамата от полумрака".

Една от най-разпространените мъжки фантазии е секс с куртизанка. Нищо чудно, любимият да желае да види любимата си като жрица на любовта. Ярък грим, черно бельо, чорапи с жартиери, обувки на висок ток – ако към това жената добави разкрепостеност и няколко фрази от лексикона на едно "лошо момиче", успехът е гарантиран. Мъжът обаче да не забравя, че в такава игра насилието е недопустимо.

3. "Герои от романите"

Ако любимият иска да се почувства като Сивият вълк, съблазняващ Червената шапчица, или пък искате да играете Красавицата и Звяра, разиграйте ги. Може да повторите любовен роман и или филмов сюжет

4. "Първичен инстинкт" или "9 1/2 седмици…"

Подобни игри са полезни с това, че имат готов сценарий и няма смисъл да се измислят характери на образите.

Един съвет от експертите: играйте от време на време, еротичните представления не трябва да стават всекидневие. При честото им използване, те стават всекидневие, престават да бъдат игра и вече не носят острота и свежест в усещанията, пише сайтът "Розали". Двойките трябва да помнят, че еротичната игра е подобна на съня, тайнствен и съкровен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ulavia

    1 1 Отговор
    Еххх Вени. Хубави статии пишеш
  • 2 БайТози

    3 1 Отговор
    Играе ли ти се а?Вени.
  • 3 Сладко

    4 0 Отговор
    Аз имам 5 идея ,че аз съм сладолед.
    И да ближи ,да ближи докато се разтапям...

    Коментиран от #4

  • 4 Кулинар

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сладко":

    Добра идея! Подкрепям..