4 146 0

Вашият хороскоп за днес, 20.08.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Днес покажете добронамереността си към всички, с които живота ви среща и ще печелите приятели. Ще се разнообразите сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохолни напитки.

Телец

Денят ви ще бъде изпълнена с неочаквани новости, приключения и нестандартни ситуации. Вие се справяте с това, благодарение на находчивостта си и трезвата оценка на събитията. Направете приятна изненада на интимната си половинка, за да не се почувства изолирана от вашия свят.

Близнаци

Днес се пазете от конфликти, освен, че отнемат от силата ви, може и да се компрометирате сами. Избягвайте гнева и лошите мисли. Изразете любовта и грижите към постоянния си партньор, обградете го с нежност и ще създадете прекрасна атмосфера около себе си, в която и други ще се чувстват уютно.

Рак

Днес ще успеете да свършите всички битови задължение по най-бързия начин и ще ви остане доста свободно време. Отдайте се на заслужен отдих и помислете как да се позабавлявате. Храната ви ще е по-добре усвоена, ако е от повече зеленчуци, мляко и плодове.

Лъв

Днес наред със задълженията си се погрижете и за себе си, предвид умората и стреса имате спешна необходимост от повече спокойствие, чист въздух, развлечения и хубави емоции. Атмосферата на взаимност ще се отрази положително на настроението ви.

Дева

Днес не позволявайте на лошите мисли да направляват поведението ви, наложете си да сте позитивни и с такава нагласа пристъпвайте към всичко, което очаква вниманието ви. Помислете как да се заредите с положителна енергия, за да се чувствате напълно готови за новата работна седмица.

Везни

Днес не пропускайте да отдадете заслужено внимание на вашите родители. Внимавайте с шофирането. Вечерта прекарайте в компанията на близки и любими хора. Не се натоварвайте!

Скорпион

Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение през последните дни, ще възобновите стари връзки, а при някои е възможно да се повторят и ситуации от миналото, които очевидно не са били решени.

Стрелец

Денят ви ще премине в спокойна домашна атмосфера. Ще се радвате на компанията на най-близките. Отдайте се на любимите си занимания и не мислете за грижи и проблеми. Всичко ще си дойде на мястото.

Козирог

Подходящо време за усвояване на нови знания, самоподготовка и интелектуални изяви. Денят е подходящ за заздравяване на семейните и интимни връзки. Ще се радвате на добро здраве.

Водолей

Денят е подходящ за срещи и занимания, които да разширят кръгозора ви и да помогнат за намиране на нови приятели. Пътуване или друго събитие ще сплоти семейството ви. Някои ще срещнат голямата си любов.

Риби

Денят ви ще бъде изпълнен с много изненади и приятни емоции. Ще срещнете нови интересни личности, ще намерите нови приятели. Необвързаните мога да срещнат голямата си любов.Напиши коментар:


Публикувай