Last news in Fakti

4 Септември, 2017 20:07 4 669 3

Какво НЕ трябва да обличате ако ще летите със самолет

  • облекло-
  • полет-
  • дрехи-
  • самолет-
  • обличате-
  • не трябва-
  • съвети-
  • стюардеса

Експертни съвети от една бивша стюардеса

Какво НЕ трябва да обличате ако ще летите със самолет - 1
Снимки: shutterstock
Винаги се стремим да подберем възможно най-удачното облекло, независимо дали става въпрос за пореден ден в офиса, рожден ден на приятел или пътуване със самолет, пише profit.bg. Все още обаче има какво да научим от експертите, що се отнася до това какво да НЕ обличаме, ако ни предстои полет. Кимбърли Прут е бивш служител на щатската Transportation Security Administration (TSA) и прекарва повече от пет години на международното летище в Лос Анджелис като служител по сигурността. Вижте какво казва тя относно това кои са най-неподходящите дрехи за пътуване със самолет за WhoWhatWear: Какво да не носите на летището: макси рокли и поли Този вид облекло само ще накара служителите по сигурността да се чудят дали не сте скрили нещо под него. Възможно е да се стигне и до проверка, предупреждава Прут. Какво да не носите на летището: дрехи с метални елементи Вярвайте или не, металните елементи по дрехите вище задействат алармата на металдетектора. Същото важи и за фибите в косата ви.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/ptuvane/bivsha-sluzhitelka-na-letishche-razkri-kakvo-nikoga-da-ne-oblichate-za-ptuvane-ss-samolet_news541203.html

Без значение от повода, повечето хора се стремят да подберат дрехите си така, че да изглеждат спретнато и външният им вид да не буди недоумение, възмущение или присмех у околните. Независимо дали става въпрос за поредния ден на работното място, вечерно парти, разходка в парка или пътуване със самолет, облеклото ви трябва да отговаря на ситуацията, в която се намирате. Въпреки това, някои хора са скарани с практичното и удачното, което може да ги постави в неловки и неудобни ситуации.

Независимо дали умело подбирате тоалетите си или имате проблем с това, винаги има какво да се научи от експертите, що се отнася до това какво да НЕ обличате, ако ви предстои полет, пише Profit.bg.

Кимбърли Прут е бивш служител на щатската Transportation Security Administration (TSA) и прекарва повече от пет години на международното летище в Лос Анджелис като служител по сигурността.

Вижте какво казва тя относно това кои са най-неподходящите дрехи за пътуване със самолет за WhoWhatWear.

Макси рокли и поли

Този вид облекло само ще накара служителите по сигурността да се чудят дали не сте скрили нещо под него. Възможно е да се стигне и до проверка, предупреждава Прут.

Дрехи с метални елементи

Вярвайте или не, металните елементи по дрехите ви ще задействат алармата на металдетектора. Същото важи и за фибите в косата ви.

Дрехи с много джобове

Несъмнено ще чуете репликата: изпразнете джобовете си. А когато те са много, е неизбежно да забравите да извадите нещо: ключове, запалка...

Mетални бижута

Вероятността те да задействат металдетектора е голяма. По-разумно е или да пътувате без бижута, или да ги носите в чантата си и да си ги сложите в самолета.

Какво НЕ трябва да обличате ако ще летите със самолет


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къртев

    15 2 Отговор
    Много важно
  • 2 PlimP

    7 1 Отговор
    пърденето в самолета разршено ли е?

    Коментиран от #3

  • 3 СтюардесЪта

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "PlimP":

    :D Да ! Безшумно и да не мирише!