3 058 0

Вашият хороскоп за днес, 18.09.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Имайте доверие в хората, с които сте в бизнес-отношения. Бъдете търпеливи и внимателни, ще си осигурите и вие доверието им, и ще вървите в една посока напред. В личните ви дела ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера. Ведрите отношения ще ви направят щастливи и успяващи.

Телец

Нови въпроси ще станат приоритетни за вас. Вниманието ви ще е погълнато от хора и проблеми, касаещи професионални и бизнес-дела. Бъдете търпеливи, ще се справите с всичко, стига да не се поддавате на излишно вълнение. Ваша ще е заслугата за положителната промяна на работното място.

Близнаци

Мнозина от вас ще имат срещи с нови хора и ще направят деня си интересен. Запазете доброто си настроение, не търсете причини да се конфронтирате с никого. Ще получите предложение, което със сигурност ще ви изненада приятно. Очакват ви вълнуващи мигове.

Рак

Не допускайте ярката ви емоционалност да стане пречка към постигането на целите ви. Бъдете гъвкави в решенията си и не казвайте "никога". Толерантността към други гледни точки ще ви помогне да получите популярност и подкрепа.

Лъв

Бъдете делови и се съсредоточете върху важните задачи. Постепенно ще навлезете във форма, осигуряваща ви висока продуктивност. Работете, като не губите търпението си. На повечето от вас им предстоят промени в личен план, касаещи връзки, пътуване и образование.

Дева

С желание ще изненадате приятно хората около вас и ще го направите по най-добрия начин. В семейството ви назряват процеси, които ще ви заставят да погледнете на проблемите си от друг ъгъл. Има върху какво да се замислите. Дайте шанс на човек, към когото сте резервирани.

Везни

Служебните задачи ще ви принудят да се съсредоточите и да бъдете по-прецизни. Ако търсите сътрудничество с подходящи партньори не изтъквайте всичките си съображения, а само онези, които те желаят да чуят. Запазете нещо и за себе си.

Скорпион

Силни сте и имате достатъчно капацитет за да се справите с възникнал проблем. Настроението ви ще се подобри, ако изгладите недоразуменията си с близък човек. Това ще ви освободи от напрежение, ще ви направи щастливи и ще мислите в перспектива.

Стрелец

С разумните си действия ще предизвиквате другите и ще насочвате усилията им в правилна посока. Работата ще ви носи удовлетворение и повишаване на доходите. Запознанство с хора, от които ще имате ползи.

Козирог

Работната седмица ще бъде натоварена, но има защо. Наученото до тук ще ви направи по-успешни, предвид новите приоритети, които стоят пред вас. Щастливи ще се почувствате от вниманието на човек, който също ви привлича с интелекта си и високия си дух.

Водолей

На повечето от вас им предстои ново начало. При някои то е свързано с работното място, а за други е от личен характер. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще разгърнат скритите ви възможности. Културни мероприятия ще ви помогнат да задоволите духовните си потребности.

Риби

Не позволявайте една зависимост да ръководи действията ви. Освободете се и поддържайте дистанция с хората, които я предизвикват. Но ще се радвате на добро сътрудничество с човек, близък по дух и възгледи. Започващ проект обещава да бъде успешен, стига да му се посветите достатъчно.Напиши коментар:


Публикувай