Last news in Fakti

29 Септември, 2017 15:42 2 514 0

Нина Добрев наруши правилата на премиерата на Flatliners (СНИМКИ)

  • нина добрев-
  • нова прическа-
  • къса коса-
  • актриса-
  • flatliners-
  • линия на смъртта-
  • премиера

Актрисата се появи на червения килим с нова прическа и чистобяла рокля

Нина Добрев изцяло смени визията си и с това наруши едно от основните модни правила на червения килим, по време на световната премиера на трилъра „Линия на смъртта“ (Flatliners), в който участва.

Бляскавото събитие се състоя в четвъртък, в огромния театрален салон на хотел "Ейс" в Лос Анджелис, а по червения килим преминаха всички звезди, участващи в лентата на режисьора Нилс Арден Опълв.

И тъй като Нина Добрев си е "наше момиче", няма как да не ѝ бъде отделено специално внимание.

Канадската актриса с български корени се появи с нова прическа, която я прави почти неузнаваема. Актрисата е избрала да скъси още косата си и вече е с бретон.

Нина не пропусна да се похвали с новата си прическа в Instagram, като публикува снимка от премиерата на "Линия на смъртта".

@prabalgurung

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on Sep 28, 2017 at 5:32am PDT

Към нея актрисата написа закачлив текст, който гласеше: ""Свят, запознай се с Боб (прическата), Боб... това е Светът".

Българката изобщо не се притесни да наруши строги модни правила, появявайки се с чисто бяла рокля само ден след Деня на труда в САЩ (първият понеделник на септември).

Елегантната бяла рокля е дело на дизайнера Прабал Гурунг. Нина умело бе съумяла да я комбинира с чифт нежно сиви обувки Джими Чу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА