1 247 4

Лейди Гага стана първата почетна „Мис Гей Америка“ (СНИМКА)

Милена Трачева

Лейди Гага бе обявена за първата почетна „Мис Гей Америка“.

Изпълнителката, която от известно време се бори с болката, причинена ѝ от хроничното заболяване фибромиалгия, което я принуди да отложи европейското си турне, се радва на подкрепата на милиони фенове, а както изглежда и на цялата американска ЛГБТИ общност.

31-годишната изпълнителка получи корона от създателя на конкурса Майкъл Дютцер и Роб Мансман, с което се превърна в първата почетна Мис Гей Америка в почти 50-годишната история на конкурса. И като казваме първата Мис, наистина имаме предвид първата Мис, защото тази титла до сега не е била давана на жена.

"Ние обичаме Гага заради всичко, което е направила за ЛГБТИ общността. Ето защо решихме, че това ще бъде чудесен начин да я почетем и да изкажем признателността си за нейната подкрепа.", написа Дютцер в публикация в Instagram, след като съобщи, че "коронацията" се е състояла в началото на месеца.

Той пожела на Лейди Гага бързо и леко възстановяване от болестта.

Заедно с короната, основателите на конкурса връчиха на певицата и чек на стойност 5000 долара — дарение за нейната фондация Born This Way.

Лейди Гага винаги се е застъпвала и е защитавала правата на хомосексуалистите и различните. Самата тя често се е определяла като бисексуална.

САЩ


Още по темата

 • Лейди Гага опечали милиони свои фенове

  Лейди Гага опечали милиони свои фенове

  Милиони фенове на Лейди Гага останаха опечалени, след като ексцентричната изпълнителка оповести, че възнамерява да се оттегли от музикалната сцена за ...
  9.09.2017
  1 923
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 15:50  01.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Eba go
  Отговор
  2 18:04  01.10.17
  Живеем в извратен свят....
 • 3 23:39  01.10.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • СИГОБАРА ИГОТОЧИ
  Отговор
  4 15:25  02.10.17
  ИСКАМ ДА Я ЛИЖА.....

Напиши коментар:


Публикувай