2 525 1

Вашият хороскоп за днес, 21.10.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Днес ще можете да постигнете много с всяко нещо, с което се захванете, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Бъдете отзивчиви и помогнете на човек в нужда, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.

Телец

Денят не е особено благоприятен за нововъведения и промени в домашната обстановка. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Близнаци

Днес проявете повече търпение към прищявките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време.

Рак

Спокоен ден за повечето от представителите на Рак. Непредвидени разходи могат да ви изнервят и притеснят, но всичко ще се нареди както го желаете. Нова любовна връзка.

Лъв

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Не се доверявайте на хора, с които се познавате отскоро. Хранете се здравословно.

Дева

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Не се доверявайте на хора, с които се познавате отскоро. Хранете се здравословно.

Везни

Днес с лекота може да загърбите всички проблеми и ангажименти и да се посветите на любимо хоби или релакс. Направете точен разчет на приходите и разходите си. Ще се радвате на вниманието на любим човек.

Скорпион

Днес не си правете планове, които физически няма да можете да изпълните и ще се изнервите. Помислете как да зарадвате интимната си половинка, която се чувства малко изолирана от вашия свят.

Стрелец

Днес забравете за предстояща работа и бъдещи ангажименти е се отдайте на заслужен отдих. Обърнете внимание и на своите близки - те имат нужда от вашето присъствие и съвети. Отлично здраве.

Козирог

Днес си наложете стриктен контрол върху чувства, думи и действия, ако искате да не загубите дългогодишен приятел, който може да обидите без да искате, само защото сте преуморени и изнервени. Обърнете внимание и на свои близки.

Водолей

Днес можете да се радвате на отлични резултати от всяка инициатива, с която се захванете, ако се опитате да използвате фантазията си оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на любим човек.

Риби

Днес дори и да имате усещането, че действията и възможностите ви са силно ограничени е по-добре да се опитате да извлечете полза от това. Не се доверявайте на непознати. Ще се радвате на материални придобивки.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 14:42  21.10.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай