2 689 0

Вашият хороскоп за днес, 29.10.2017 г.

Венелина Маринова

Овен

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в материален план. Отделете време само за себе си и за релаксиращи процедури. Вечерта прекарайте в компанията на добри приятели.

Телец

Днес оползотворете свободното си време пълноценно, но не забравяйте да обърнете внимание на членовете от вашето семейство. Контролирайте зорко ситуацията във финансовата сфера.

Близнаци

Освободете се от приятелските връзки и контакти, които са ви в тежест. Пазете се от разочарования спрямо приятели и близки. Само в краен случай се отправяйте на дълъг път! Не се колебайте да стабилизирате съществуващата интимна връзка.

Рак

През този ден не се захващайте с много неща едновременно, защото ще се преуморите и изнервите. Помолете и другите членове на вашето семейство да помагат, за да ви остане време и за по-приятни занимания и за отдих.

Лъв

Днес ще се радвате на добро настроение и много хубави мигове с вашето семейство. Поглезете се с любима храна и се отдайте на заслужен отдих. Необвързаните ще срещнат нова любов.

Дева

Днес се отдайте на приятни занимания и срещи с добри приятели. Полагайте повече грижи за здравословното си състояние, като не поемате рискове в тази посока. Заедно с интимната си половинка планирайте настоящето и бъдещето.

Везни

Днес ще осъществите пътуване, което ще ви донесе много приятни емоции. Ще срещнете много интересни хора, с които може да станете добри приятели. Някои контакти могат да ви помогнат за бъдеща професионална реализация.

Скорпион

Днес ще разполагате с достатъчно количество енергия, за да осъществите намеренията си за промени на домашната обстановка. Помислете и как да релаксирате, за да се заредите с положителна енергия за новата работна седмица.

Стрелец

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. В никакъв случай не критикувайте обичаните от вас хора, ако не искате да ги загубите завинаги.

Козирог

Днес забравете грижи и проблеми и се отдайте на заслужена почивка. Излезте сред природата или отделете време за любимо хоби. Не си налагайте мнението, за да не огорчите интимната си половинка.

Водолей

Днес, ако не сте трайно обвързани в любовта, то не отлагайте важното решение. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка. Отделете време за хората от близкото си обкръжение. Не правете излишни разходи.

Риби

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания, които в същото време ще ви донесат много приятни емоции. Ако имате възможност излезте сред природата, ще се заредите с много положителна енергия и ще се разтоварите от забързаното ежедневие.Напиши коментар:


Публикувай