Last news in Fakti

4 Януари, 2012 09:03 2 516 1

Цеца Величкович съчинила фалшиво завещание

  • цеца-
  • завещание

38-годишната скандална сръбска фолкзвезда Цеца Величкович е изфабрикувала фалшиво завещание след убийството на нейния съпруг Желко Ражнятович, по-известен като Аркан, предаде БГНЕС.

Фалшивото завещание е направено след убийството на Аркан през януари 2000-та година. Това обвинение отправи един от синовете на Аркан 28-годишният Войин Ражнатович. Според него Величкович е направила това, за да прибере за себе си цялото наследство на баща му.

Аркан има девет деца, три от тях са от Цеца Величкович, а останалите са от брака му с Наталия Мартинович. В момента Войин Ражнатович живее в САЩ. Той твърди, че след погребението фолкзвездата е обещала да раздели имота на половина - едната част за нея, а другата за бившата му съпруга и нейните деца.

"40 дни след смъртта изведнъж се появи това фалшиво завещание, което се твърди, че е на Аркан. С него самата Цеца се изложи и унижи пред всички...В съда се доказа, че е това е абсолютен фалшификат, но когато вътрешният министър Ивица Дачич ти е семеен приятел всичко е възможно", каза още Войин Ражнатович и уточни: Целта бе ясно - Цеца Величкович да заграби всичко. Напразно правехме експертизи. Благодарение на Дачич Цеца винаги побеждаваше правосъдието в Сърбия.

БГНЕС припомня, че от миналата година Цеца Величкович изтърпява наказание и се намира под домашен арест поради незаконната продажба на футболисти от отбора "Обилич". В момента тя носи електронна гривна на краката си. Аркан се смяташе за един от най-големите военни престъпници на територията на бивша Югославия. Той лично ръководеше паравоенна армия, която участва в избиването на хиляди невинни граждани основно в Хърватия и Босна и Херцеговина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Саша Младенович

    0 0 Отговор
    Това абсолютно не е вярно.
    По време на война, за съжаление, винаги има невинни жертви, но хиляди невинни жертви на "Тигрите", е абсолютна глупост.

    В Сърбия по време на бомбардировките на НАТО бяха убити хиляди, наистина невинни цивилни граждани, жени и деца, бяха бомбардирани детски градини болници, влакове ... дали някой е обвинен в такива зверства. Не, разбира се, защото те са Tе (НАТО) винаги имат право.