1 373 4

Кейти Пери ще живее в манастир

Поп певицата си извоюва това право по съдебен път

Снимки: АР/БТА
Снимки: АР/БТА
Милена Трачева

Американската поп изпълнителка Кейти Пери ще живее в манастир. Певицата си извоюва това право по време на съдебен спор, който спечели в края на миналата седмица.

Съдът уважи иска ѝ да се премести да живее в стар изоставен манастир в Лос Анджелис.

Певицата, която е следвана от над 106 млн. фенове в Twitter, трябваше да спечели благоразположението на две възрастни монахини, които до този момент живееха в манастира.

Римокатолическата епархия вече бе дала съгласието си, имотът да бъде продаден на Кейти Пери. Но двете монахини не бяха съгласни с продажбата, въпреки усилията, които изпълнителката положи. Тя дори пя специално за тях, но и това не помогна до сега. Монахините настояваха, че са в правото си да продадат имота на собственика на ресторант Дейна Холистър.

Миналата година съдия обяви за неправомерен нотариалния акт, издаден на Холистър, който искаше да превърне живописното място в хълмистия квартал Лос Фелиз в бутиков хотел. След ден размисъл, съдебните заседатели в Лос Анджелис решиха, че Холистър подвеждащо се намесил по време на продажбата на имота, като дори твърдял, че е негов собственик.

Съдът присъди на Пери 1,57 млн. долара, а на католическата епархия — 3,47 млн. долара, за съдебни разноски.

Църквата и Пери могат да получат дори и повече, когато делото стигне следваща инстанция, което се очаква да стане на 1 декември, защото съдът ще отсъди и стойността на щетите.

Адвокатът на Холистър заяви, че общо 5 млн. за съдебни разноски са прекалено голяма сума. Предстои Пери да финализира преместването си в манастира.Тя се съгласи да плати 10 млн. предварително за бъдещия си дом и още 4,5 млн. за изграждане на място за молитвено усамотение в рамките на имота.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Попа
  Отговор
  1 18:17  20.11.17
  Ела да живееш при мене
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 19:41  20.11.17
  Голяма красавица и велика певица е Кейти, фен съм и !

  Коментиран от #4

 • Брат ми
  Отговор
  3 19:45  20.11.17
  И сега ще плъзнат много и редки болести предавани по полов път.
 • Зеленибратя
  Отговор
  4 18:34  21.11.17

  До коментар #2 от "Бесен Язовец":

  красавица - беше , певица спорно е . Не е много голяма...

Напиши коментар:


Публикувай