5 418 6

Мъж осъди жена си, защото и тя била мъж

Събина Андреева

Барни Редфийлд, 43 г., завел бракоразводно дело срещу жена си, Хелга Грошлин, 46 г., на стойност 1,750,000 долара, защото над 10 години вярвал, че тя е жена.

Двойката се срещнала в Сан Франциско и след няколко години през 1997 г. сключили брак.

"Миналата година колегите ми започнаха да се шегуват с мен, че жена ми е мъж, след като им показах нейна снимка“, разказва Барни пред съдията. „Те ми се подиграваха с месеци, преди да събудят истински подозрения у мен и аз отворих темата пред „жена“ ми“.

„Толкова бях сигурен, че е жена, че дори си направих васектомия седмици след като се оженихме, защото имах деца от предишен брак и решихме, че няма да имаме общи“, продължава с разказа си Редфийлд.
Адвокатът на Хелга, Хелън Чърч, вярва, че твърденията на Редфийлд са недостоверни, защото Хелга не се е подлагала на никакви операции с цел промяна на пола. Адвокатът на обвиняемата заявява, че няма причина, поради която Редфийлд да не е забелязал истинския пол на партньора си.

"Клиентката ми никога не е лъгала за пола си, просто те не са разговаряли по темата“, казва тя на съдията.

„Клиентката ми никога не се е подлагала на операция за смяна на пола, но е приемала хормони, което е помогнало на гърдите ѝ да пораснат, но мъжките полови органи все още са на мястото си.“, обяснява адвокат Чърч в съда.
В странен обрат, майката на Редфийлд и децата му от предишния брак застават на страната на обвиняемата и твърдят, че винаги са знаели, че Хелга е била мъж.

„Беше очевидно за всички ни. Хелга е толкова мил човек и винаги съм мислила, че синът ми е гей, така че това не беше шокиращо за мен.“, разказва майката на Барни.

Съдията също попитал Редфийлд как може да не забележи мъжките полови органи на съпругата си през 10-те години на брака им, както и 6-те години преди него.

„Просто си мислих, че има огромни женски полови органи“, отговаря на въпроса на съдията той. „Не исках да я карам да се чувства неудобно и затова не я повдигах въпроса.“

Когато обаче Барни повдигнал въпроса пред Хелга, тя признала, че му е казвала за това и е останала шокирана от реакцията му.

Също така тя казала на съдията, че често се къпели заедно и няма как половите органи, с които е родена, да са останали незабелязани.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 20:48  27.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 2 23:17  27.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • фриик
  Отговор
  3 07:16  28.11.17
  хахаха тоя е крайно психо,как не е теглил още ножа на хелга незнам ххаха
 • 4 10:30  29.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Радо
  Отговор
  5 11:24  29.11.17
  Като ги гледам двамцата, Барнито трябва да се радва, че жена му не го е опънала все още през тия години.
 • ДДД
  Отговор
  6 08:50  28.01.18
  10 години мъндърца отзад без да разбере? па колегите разбрали?

Напиши коментар:


Публикувай