3 622 6

Полицаи глобиха порно актриса с Maserati (СНИМКИ)

Полицаите забелязали, че тя била на телефона си, докато шофирала

Събина Андреева

Британската полиция спряла лъскаво Maserati, след като органите на реда забелязали, че блондинката, която шофирала държала телефон в ръката си.

Полицаите решили, че изкусителната шофьорка говорила по телефона, докато управлявала превозното средство, а това подлежи на глоба.

Актрисата във филми за възрастни Дани Харууд обяснила на полицаите, че всъщност зареждала телефона си, а не говорила по него. Тя искала да го свърже обратно със зарядното устройство в автомобила и да го сложи на торпеда, за да не падне на пода на возилото.

В хода на разговора полицаите я попитали с какво се занимава по начин, от който си личало, че те вече са знаели какво ще им отговори. Харууд се оплака от смущаващите въпроси на униформените, които я объркали и засрамили, предава Daily Mail.

Полицаите не повярвали на обясненията на звездата и поискали справка от мобилния оператор за последно проведените разговори и изпратени съобщения. Справката била в полза на Дани и сочила, че за времето, когато е шофирала, тя не е използвала телефона си.

Харууд все пак платила глоба от 1040 британски паунда за невнимание по време на шофиране. Освен глобата, от талона ѝ са отнети 3 контролни точки.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • сойкаПрисмехулка
  Отговор
  1 21:14  30.11.17
  Публикувано във факти.бг: Харууд се оплака от смущаващите въпроси на униформените, които я объркали и засрамили... Как е възможно порно актриса да се засрами от подобни въпроси?
 • НЯКОЙ СИ
  Отговор
  2 23:49  30.11.17
  ТО СИ ЛИЧИ......ПОРОКА Е ИЗПИСАН НА ЛИЦЕТО И....ГОТИНА Е..... ХАРЕСВАТ МИ ПОРОЧНИ ДАМИ....
 • The TRAPPER
  Отговор
  3 12:29  01.12.17
  Боли я сливката , ще ги заработи за половин час. Голяма работа държала телефон , - ами какво да държи- вибратор ли ? Аз като си държа калашника защо никой не ме спира ?
 • The TRAPPER
  Отговор
  4 12:35  01.12.17
  Ако бях аз полицая щях да я глобя по другият начин, - както глобявам комшийката всеки ден.
 • траверс
  Отговор
  5 20:15  02.12.17
  Травестит в мазерати !!!!!!!!!!!!!
 • Шаран БГ
  Отговор
  6 08:24  03.12.17
  Засрамила се - даже се изчервила от смущение и неудобство! Горката.......

Напиши коментар:


Публикувай