2 087 1

Майки пребиха педофил изнасилвач (ВИДЕО)

Измъквал се от спалнята на 10-годишно момиче

Събина Андреева

Мъж от Перу беше пребит от група ядосани майки, след като го хванали да се измъква от спалнята на 10-годишно момиче, предава "Mirror".

След опита за бягство, той се опитал да си хване такси на улицата и да избяга, но групата побеснели майки го забелязали и го измъкнали от колата. През това време други свидетели на случката се обадили на полицията.

Мъжът твърдял, че е пиян и не помни нищо, но това не минало пред гневните майки.

Докато те налагали изнасилвача, се събрала тълпа и полицията пристигнала на мястото на инцидента, което спасило мъжа от това да го пребият до смърт.

Предстои на мъжа да бъдат повдигнати обвинения.

Видеото от инцидента е разпространено от местните медии в Перу, а коментарите към него не закъсняха. Интернет общността защити действията на майките и осъди остро тези на мъжа.

Някои интернет потребители дори споделиха, че биха стигнали до крайност, ако някой нарани по подобен начин техен близък или член на семейството.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Будалата
    Отговор
    1 14:45  07.12.17
    Това е решението. На педофилите бой и само бой. Помне един случай. Преди много време един таксиджия бе боднал против волята и хубава туркиня. След време мъжът и и още трима боднаха големия пич. Няма Полиция , няма оплаквания. Та изнасилвача продаде и къща и замина къде му видят учите. Та боя помага.

Напиши коментар:


Публикувай