18 245 28

Ето защо един мъж не спира да изневерява на жена си от години

Въпреки че е щастливо женен, той предпочита чуждата компания

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Изневярата е може би най-болезненото предателство в една връзка и всички ни е страх от нея. Независимо дали това е наша грешка или на човека, когото обичаме, тя винаги има трайно отражение върху отношенията ни. Woman.bg представя една интригуваща история на мъж, за когото изневерите са ежедневие от години насам. Въпреки че е щастливо женен, той предпочита чуждата компания. Но какво го задържа в неговата връзка? И защо изобщо стига до изневярата, когато жената на живота му е до него? Разказва самият той:

.„Със съпругата ми сме заедно вече 10 години, оженихме се преди 5 години. Но преди три години аз я предадох, изневерих й за първи път. Ситуацията беше обичайна и повече от банална. Тя беше моя колежка от офиса, която харесвах от известно време и една вечер под влиянието на алкохол станахме интимни. Беше петък вечер, бяхме отворили бутилки уиски и това се случи, след като всички други си бяха тръгнали от сградата. Почувствах вина, но не мога да отрека, че в същото време беше страхотно преживяване.

Всъщност тази случка повлия много добре върху интимните отношения със съпругата ми. Още на същата вечер, когато се прибрах, правихме невероятен секс. Истината е, че от известно време половият ни живот не вървеше добре. Аз исках да се разнообразяваме, но тя категорично отказваше. Но този път беше страхотно. След секса тя беше много впечатлена и аз й казах, че според мен причината за това е, че не сме били интимни от дълго време. Вътрешно знаех обаче, че истинската причина е вината, която изпитвах.

Известно време след тази случка мислех, че няма да повторя тази грешка и ще бъда верен на жената, която толкова обичам. Един ден обаче попаднах на реклама за сайт за запознанства. Никога не съм изпитвал интерес към подобни неща и честно казано не съм имал нужда да флиртувам с други жени. Но нещо ме накара да се регистрирам, беше ми любопитно какво се случва в такъв сайт.

Само след ден усетих, че искам отново да вляза там и да разговарям с различни жени, въпреки че бракът ми върви отлично. Със съпругата ми сме повече от двойка. Ние сме приятели, споделяме си всичко и наистина се обичаме много.

С времето започнах да се срещам с дами от сайта. Просто флиртувахме и правехме секс, нищо повече. Щастлив съм в брака си и не търся нова връзка. Единствената причина да предавам жена си е, че обичам да се чувствам свободен и да се чувствам желан от повече жени. След време усетих, че трябва да предприема сериозни мерки, за да скрия от съпругата ми какво правя зад гърба й. Направих всичко възможно, за да не ми изскачат съобщения от жени на телефона и чатех с тях само в сайта. Не отричам, че няколко пъти за малко да ме спипат, но за щастие успях да се прикрия добре.

За последните три години съм спал само с пет жени и съм излизал с много други, с които не съм стигал до секс. Повечето от тях също са омъжени и търсят развлечение по различни причини. С някои дами съм имал и по-продължителни отношения, имах афера, която продължи дори 8 месеца.

Беше интересно, защото чувството да правиш нещо нередно, освен обременяващо с вина, е и някак сладко. Все едно взимаш наркотик. И въпреки че беше хубаво и вълнуващо, реших да сложа край на изневерите и безсмислените афери.

Дали мисля някога да кажа на съпругата си? Категорично не. Няколко пъти съм я питал дали би приела да участваме в тройка, или дали има фантазии за други мъже или жени, но тя винаги се разстройва.

Ако беше отворена към подобни разговори, може би щях да й призная за изневерите си, но засега не бих го направил. И въпреки че изпитвах огромна вина за това, което съм направил, оценявам и положителното отражение на изневерите върху брака ми. Смятам, че това заздрави връзката с жена ми и сега съм още по-щастлив. Също така мисълта, че имам лично пространство, с което мога да разполагам, както пожелая, ме караше да се чувствам отлично“, Петър 33 г.Още по темата

 • Двама мъже се женят заради данъци

  Двама мъже се женят заради данъци

  Двама ирландци решиха да сключат еднополов брак, за да не плащат данък върху наследство, съобщи Irish Times. Куриозният случай е станал в Дъблин. ...
  20.12.2017
  988
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Скорпион29
  Отговор
  1 00:39  12.12.17
  Абе ако си имаш някоя Кошута във вкъщи със Сърце на тигрица и фантазия на Кендра Лъст изобщо няма да ти е до изневери.Ама ако е някоя дропла която се е лакирала до преди свадбата и не си е боядисвала косата от Велигден определено ще търсиш чужда компания
 • Кака Гинка
  Отговор
  2 00:53  12.12.17
  Дрън-дрън! Кръшкачът от девет кладенци вода ще донесе,за да се оправдае,а много добре осъзнава какво върши и как би наранил най-близкия си (според собствените му думи) човек.Обаче истината има неприятното свойство да излиза наяве дори след години - с действията си този се е погрижил за това.Не може години наред да кръшкаш и нищо да не се разбере - искрено съчувствам на жена му когато научи.Всъщност за такива "съпрузи" е най-добре да им се отвърне със същото; само,че като пият от собственото си "лекарство за брак", леле какъв вой надават...
 • Браво Вени!
  Отговор
  3 01:56  12.12.17
  Поредната качествена новина, а моят скайп е djeronimo10
 • The Best
  Отговор
  4 02:03  12.12.17
  Няма такова нещо. Измислица.

 • Vulpes
  Отговор
  5 02:13  12.12.17
  Наполеон също е изневерявал на жена си(въпреки,че била много красива). При запитване от негов подчинен,защо изневерява на жена си! Наполеон го попитал: -Кое е любимото му ядене? -Пъдпъдъци със сини сливи (отвърнал) Наполеон заповядай,по 3 пъти на ден да му сервират от любимото му ядене. На двайсетия ден,отишъл при Наполеон и му казал,че вече му е втръснало и неможел повече да яде от любимата си храна. При което Наполеон му отговорил: - Сега разбра ли защо изневерявал на жена си! Не подкрепям изневярата,но дори флиртуването може да даде липсващата тръпка в семейното ложе.
 • Гост
  Отговор
  6 06:49  12.12.17
  Абе я да беше обратно,жена му да го прави това с него,та да видим дали така ще мисли.
 • Uflaf
  Отговор
  7 07:16  12.12.17
  Как не е попаднал на жена си под друго име в някой сайт
 • гощо
  Отговор
  8 07:29  12.12.17
  Току що прочетох нещо което се случва на 80% вероятно от нас!!! Проблема е че и наще жени ходят на работа и там има такива като нас!?!? И дали те не са част от друг подобен филм?!??!
 • mediator37
  Отговор
  9 08:21  12.12.17
  Когато мъжът има извънбрачна връзка това не е изневяра, защото мъжете сме прасета, това е нормално и няма как да се борим с това. Умните жени го знаят и го пропускат покрай ушите си, само глупачките правят скандали и губят семейството си. Жената , обаче, ако изневери е една к..ва и това се знае от цялото общество. Няма как да има знак на равенство. Нищо не е така просто за обяснение.
 • Morgoth
  Отговор
  10 08:49  12.12.17
  Изневерите на мъжа тръгват основно от нередовния семеен секс. При този е било същото. Толкова по въпроса.
 • ЧОВЕКЪТ
  Отговор
  11 08:58  12.12.17
  БРАКЪТ ДА НЕ Е ОКОВИ????? ВСЕКИ ИСКА ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО!!!!!ВСЕКИ ОТКАЗ - ПОРАЖДА ВЪПРОСИ?????ИМА МЪЖЕ - КОИТО СИ СПЕСТЯВАТ ПИТАНЕТО - И СИ ВЗИМАТ ПОТРЕБНОТО!!!!!ТОВА - ИЗНЕВЯРА ЛИ Е????? АКО ВИ СЕ ПИЕ ВОДА И У ВАС НЯМА - ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ЖАЖДА ЛИ????? ХА ХА ИХААААА... ЩЕ ЛОЧЕТЕ ДО НАСИТА - ТАМ,КЪДЕТО Я ИМА!!!!! К - АЗ - АХ!!!!! ЮВИГИ ХАН-АТ!!!!! :-)
 • 12 09:27  12.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 13 09:51  12.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Шаран БГ
  Отговор
  14 09:55  12.12.17
  Бош лаф !Спирачките за к..варлъка са "чудесните" венерически болести. Господ си знае работата!!
 • The TRAPPER
  Отговор
  15 10:09  12.12.17
  Аз нямам проблем със жена си. Страх ме е да не изневеря на комшийката.
 • Жена му
  Отговор
  16 10:18  12.12.17
  Ехееее.....Лично пространство... И аз така ще му казвам вече !...
 • Аби Корниш
  Отговор
  17 10:27  12.12.17
  - Мамо , какво е любовница? - Лоша жена, която краде от семейния бюджет ! - А какво е любовник ? - Добър чичко, който помага на баща ти .
 • Admieva info
  Отговор
  18 11:38  12.12.17
  Adamieva.info - За искащи и можещи! Спасява семейства, спестява пари!
 • Шишарко Топурдаков
  Отговор
  19 11:41  12.12.17
  Това са мечти на Венчето!Възможно е да бъдат осъществени!0888555...

  Коментиран от #20

 • Снежинка
  Отговор
  20 11:50  12.12.17

  До коментар #19 от "Шишарко Топурдаков":

  Ахахахохуип....Останалите цифри с налучкване ли ??!!??....😏☺😃
 • мда
  Отговор
  21 12:04  12.12.17
  Този заслужава жена му да му предостави същата информация да видим дали ще е ОК с това. Едно е ние да е..м друго е нас да ни е..т :-)
 • Na onq konq
  Отговор
  22 12:15  12.12.17
  Ездач,мъцни нещо брат!!!Да не умре ТДС-а,та си в траур,от 5 дена те нема,страшна скука стана у форумо!Нема се плашиш,ше събереме с пичовете по некой лев и ше го реанимираме!Ти само пиши тука...
 • gost
  Отговор
  23 12:23  12.12.17
  Тя жена му щом не го е изловила явно си има по добър вариант и така и е удобно.

  Коментиран от #24

 • Правилно
  Отговор
  24 12:44  12.12.17

  До коментар #23 от "gost":

  И аз така си правя пас... Да си уважим вазимно личното пространство !

 • майна
  Отговор
  25 19:34  12.12.17
  предпочитам да се занимавам с правене на пари,отколкото да ч.кам к.чки,една ми е достатъчна,като лепне на жена си една болест тогава ще го питам....
 • МЪЖ 33
  Отговор
  26 19:46  13.12.17
  Ако обичаш тази жена (съпругата си) никога не би погледнал друга жена ... аз съм мъж на 33 години и от 5 години съм с жена която винаги щом я видя и краката ми омекват в стомаха си усещам пеперудките ... винаги ми е толкова хубаво с нея и никога не ми е стигало времето ... само мисълта за друга жена и ми се повдига нещо в мен и целия потрепервам от погнуса ... А колко е хубаво да се любиш и казвам любене а не секс защото едно и другото нямат нищо общо .... а когато испитваш чувства и се любите и усещаш как тялото и те кара все повече и повече а накрая самия краи е кулминация от чувства които никога през живота си не съм испитвал ... и същото испитва и жената с мен ... та да не влизам в подробности, че мога да напиша хиляди страници ... но замен това не е любов а просто едни съквартиранти (съпругата) които правите секс спите в едно легло и вечеряте на една маса ... за съжаление любовта все повече изчезва с времето и хората стават прекалено разкрепостени а това е грозно .. всеки си знае това е моето мнение ... аз с тази жена искам да съм цял живот здаже и няма да ми стигне ... пожелавам това на всеки да се влюби и да му отвърнат със ъсщото ... но влекат ли те други значи няма нищо и да се връщаш и после пак да кръшвак пълни глупости
 • Гост
  Отговор
  27 13:15  14.12.17
  Различни хора, различно мислене... 😊
 • ПЕШКО
  Отговор
  28 18:12  20.12.17
  АБСАЛЮТНО СИ ПРАВ МИР В КЪЩИ И ЛЮБОВ НА ВЪНКА.ТАКА БРАКА ЩЕ ТИ БЪДЕ ЗАПАЗЕН ЗА ДЪЛГО.

Напиши коментар:


Публикувай