779 3

Героичен Дядо Коледа погна злодей с мотора си (СНИМКИ+ВИДЕО)

Шофьорка помете мъж на пешеходна пътека и избяга, но случаен мотоциклетист с костюм на Дядо Коледа спретна вълнуващо преследване!

Милена Трачева

Видео блогър от Париж с прякор CHRIS-RS успя да помогне на полицията да задържи нарушителка, която блъсна с колата си мъж на пешеходна пътека.

Вълнуващото видео, с последвалото преследване, бе публикувано от своя автор в YouTube.

Според думите на блогъра, той си облякъл костюм на Дядо Коледа, за да снима поредно забавно видео, но видял как жената помита пешеходеца и решил, че не може да остане безучастен.

Той подкарал бързо мотоциклета и започнал да преследва избягалата от местопроизшествието шофьорка, като многократно я молил да спре.

Жената обаче, игнорирала молбите на преследващия я Дядо Коледа. За късмет по пътя си мъжът срещнал полицейски служители, които се присъединили към преследването, след като блогърът им разказал какво е станало.

Виждайки, че вече е преследвана и от служители на реда, собственичката на колата спряла почти веднага.

Французойката била арестувана.

Блогърът обясни, че пешеходецът, повален от жената, не е бил сериозно ранен. Той добавя, че още от дете си мечтаел да стане полицай, но не успял да влезе в съответното училище.

Франция


Още по темата

 • Дания отстъпи Дядо Коледа на Финландия

  Дания отстъпи Дядо Коледа на Финландия

  Северният остров Гренландия отдавна претендира да е домът на Дядо Коледа и хиляди деца изпращат писмата си до Добрия старец на тамошния му адрес. ...
  25.12.2017
  900
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ФатмакЪ
  Отговор
  1 19:10  19.12.17
  В някои държави хората не те питат "ся ко шЪ прайм?", когато не са заети да стачкуват (противозаконно) за по-високи заплати... в очакване на ранните тлъсти пенсии...
 • PlimP
  Отговор
  2 09:15  21.12.17
  някой забеляза ли колко са гладки Парижките павета, а у нас една нас.ана улица не могат да асфалтират
 • село
  Отговор
  3 16:48  30.12.17
  Сега е време да го направят полицай ще си върши съвестно работата!!!

Напиши коментар:


Публикувай