6 098 9

Петя Дикова хрантути новото си гадже

Иво Стойнев

Петя Дикова все удря на камък в любовта и този път не прави изключение. Преди дни се разчу, че от няколко месеца тя има връзка с 6 години по-младия от нея поет Илиян Любомиров, известен още с псевдонима Августин Господинов. Както изглежда, той живее изцяло на неин гръб, пише „Уикенд“.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков издържа новия си любим, смятат нейните колеги в Би Ти Ви. Макар да се води един от най-популярните млади поети в България, приходите от литературните проекти на Илиян са пренебрежимо малки на фона на разточителния живот, с който е свикнал. „Ясно е кой носи парите вкъщи – Пипи се бъхти като луда, за да има с какво гаджето й да си покрива разноските”, шушукат в Би Ти Ви. За това свидетелства фактът, че творецът не си е мръднал пръста, за да осигури жилище за двамата. Той директно се нанесъл в нейния дом и това по никакъв начин не го притеснява.

Августин е свикнал да бъде обгрижван от дамите на сърцето си, твърдят запознати. Доскоро той се водеше официална половинка на най-добрата приятелка на Камен Воденичаров – Албена Ненкова, която през февруари става на 50 години. Миналата зима тя бе представена като жената до Господинов в шоуто на Нова тв „Черешката на тортата”.

Зрителите останаха като гръмнати, че това младо момче спи с жена, която може да му бъде майка. Говори се обаче, че за да се хареса една дама на Илиян, трябва да притежава две основни качества: да е много по-възрастна от него и да е сериозно закръглена. Освен че отговаря на тези критерии, Албена е и добре подплатена във финансово отношение. Тя има три книги зад гърба си, но литературата е само нейно хоби. Цялата й биография е свързана с мениджмънт в областта на туризма и ресторантьорството, а през 2014-а става шеф на отдел в НДК.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • PST
  Отговор
  1 15:43  27.12.17
  Лоша новина за Мариана
 • ИМАТЕ ЛОШИ МНЕНИЯ
  Отговор
  2 15:44  27.12.17
  Много добре е направил ! Постъпката му не е укорима . Няма нищо лошо или незаконно .
 • По темата или глупости
  Отговор
  3 15:46  27.12.17
  Това е заглавие за Блиц или Пик, няма нужда да разгласявате тези неща, това е слабост, а защо не кометирате за ограбените вчера пенсионери от цигани - сигурно има поне 20 случая, да толкова или повече - влизат с взлом вечерно време, един чака отпреде в колата а други 2-3ма битя жестоко докато не им кажат къде са спестяванията, купете си радиостанция и слушайте полицейските честоти
 • Алфа Ромео
  Отговор
  4 16:01  27.12.17
  Щом живеят така значи им харесва, това е между тях двамата, никой не е длъжен да плаща данък обществено мнение.

 • Румяна Костова
  Отговор
  5 08:19  28.12.17
  Нямате ли си други теми,че ни занимавате с подобно дребно клюкарство.Как живеят и кой носи парите си е тяхно лично дело.Качество на дребните душици,все да гледат в чуждите патици.
 • Румяна Костова
  Отговор
  6 08:27  28.12.17
  Разбирам отегчени,недоволни баби пред блока да се бавят с такива,, ексклузивни,, новини,но хора,завършили университет,е,това вече е тъжно.
 • Г.З.
  Отговор
  7 00:16  29.12.17
  Асене върни.Върни ми онези пари че дъщерята нещо..?
 • Ангел
  Отговор
  8 19:45  29.12.17
  Ако не беше на ,,тати детето" по кой повод щяхме да и гледаме мазната физиономия, а камо ли да има средства да издържа любовниците си?

  Коментиран от #9

 • Тасев
  Отговор
  9 10:34  30.12.17

  До коментар #8 от "Ангел":

  Не си прав, Тати е бастун ама тя е хубава

Напиши коментар:


Публикувай