4 462 6

Красива писателка разказва за пристрастеността си към порното

Събина Андреева

Мемоарите на американската писателка Ерика Гарза станаха ужасно популярни в интернет напоследък. В тях тя говори за борбата си със зависимостта от порнографски филми.

По думите на 35-годишната Гарза, нейните първи срещи с филмите за възрастни се случват на 12-годишна възраст. В училище нейните съученици често я подиграват и момичето намира утеха в гледането на порнографски филми. "Тогава почувствах нещо средно между срам и възбуда", цитира думите на писателката "Индипендънт".

Гарза отбелязва, че с течение на времето страстта ѝ към филмите се е засилила: прекарвала цялото си свободно време в гледането на порнография. Едва на 30-годишна възраст жената осъзнала, че пристрастяването ѝ е голям проблем: то не ѝ позволява да изгради здравословна връзка с противоположния пол.

Сега тя е спасена от лошия навик с помощта на съпруга си, йогата и специална терапия като само от време на време прибягва до гледане на филми за възрастни. Интернет потребителите се възхитиха от искреността на писателката.

Те започнаха масово да се обясняват в любов на Гарза и да хвалят жената за нейния дух.

"Аз се вкамених. Това е възхитително. Обичам те" - пише един от тях. "Влюбих се в корицата на книгата. А сега и в автора ", признава друг. Независимо от това, някои от откровенията на Гарза не бяха харесани пък от друга част от потребителите в мрежата. Според коментарите, на тях им се е сторило, че мемоарите на жената са като спомени на един нездрав човек, а самата писателка страда от психическо разстройство.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мамо аз съм пилот
  Отговор
  1 16:33  18.01.18
  Сродна душа. Ще лъсна една сабичка в чест на нейния успех
 • Камагра
  Отговор
  2 16:48  18.01.18
  Аз бих казал че е лесбийка, и както повечето от тях е бисексуална
 • Философия
  Отговор
  3 16:49  18.01.18
  Пристрастена към нормалното! Написала книга(за да изкара някой долар) признавайки си че е нормална! Най-голямата гадост е че сключваме брак, човек по природа е любопитен, затова винаги търси и така е отишъл напред, и най-красивата, и най-красивия омръзват, партньорите им даже не ги диокосват, а цяла армия от обожатели мечтае да е на мястото им!
 • А дано ама надали
  Отговор
  4 17:13  18.01.18
  Абсолютна измамница - пише това, което мъжете смятат за невероятно, за да й четат лъжите. Вижте я само как се ухилила да им се смее, че се връзват.
 • 5 23:08  18.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Алфа Ромео
  Отговор
  6 01:01  19.01.18
  И аз съм пристрастен, ела тука да го лъскаме заедно.

Напиши коментар:


Публикувай