8 766 8

29-годишна бременна девственица няма да прави секс и след раждането

Вродено заболяване принудило момичето да се подложи на ин витро процедура

Венелина Маринова

29-годишната Лорен е израснала в ортодоксална религиозна комуна и никога не е правила секс. При това в най-скоро време младата жена ще роди първото си дете, което е заченато ин витро, пише Mirror.

Решението Лорън да роди дете е необичайно по две причини: първо, против това се обявили както лекарите, така и нейните роднини; второ, тя никога не е правила секс и не възнамерява да прави и в бъдеще.

Липсата на желание Лорън свързва с вродения хипопитуитаризъм - заболяване, при което хипофизната жлеза не изработва хормони. Заради него момичето е било принудено да се подложи на терапия, а половото ѝ съзряване настъпило по-късно, отколкото у връстничките ѝ. Лорън твърди, че в тийнейджърска възраст съученичките ѝ я тормозели, защото гърдите ѝ не били пораснали, прекомерното тегло и проблеми със зъбите. Всичко това накарало момичето да се затвори в себе си - тя и сега предпочита да избягва контактите с противоположния пол.

Впрочем, бъдещата майка казва, че е щастлива, че е запасила девствеността си, все пак дори и целувките я карат да се чувства неловко. След раждането момичето също не планира да започва полов живот.

"Целували са ме и беше много неловко. Не бих искал да преживявам това отново", споделя тя.

Решението да роди дете не било лесно за Лорън. Лекарите настоявали момичето да прибегне до донор на яйцеклетки, а и дори в този случай работата не била сигурна. Но след година лечение в клиника за фертилност Лорън се подложила успешно на ин витро със своя собствена яйцеклетка. Сега тя се готви да стане майка, въпреки неодобрението от страна на семейството ѝ и членовете на нейната комуна.

"Не ми пука за мнението им. Кой казва, че самотно момиче не може да има дете? Дори и да ми казвате, че няма да мога да се справя, аз пак ще го направя", категорична е обаче Лорън.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Жарко патронааа
  Отговор
  1 11:25  19.02.18
  Поредната луда
 • Русенец
  Отговор
  2 13:04  19.02.18
  Новата Дева Мария. Ами ако се е родил новият Месия ?
 • МАНАФА
  Отговор
  3 14:11  19.02.18
  ВЕДНЪЖ КАТО СЕ КАЧИ НА ТРЪБАТА НА ЩАСТИЕТО ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕ И ЩЕ ИСКА ДА НАВАКСА ПРОПУСНАТИТЕ ГОДИНИ БЕЗ СЕКС.
 • 4 17:40  19.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

 • ИВАН
  Отговор
  5 18:04  19.02.18
  Нарочно ги пускат тия дрънканици и занимават хората - подготвят ги за нещо, обработват ни ..
 • ИВАН
  Отговор
  6 18:06  19.02.18
  Особено "журналистки" като тази
 • Йоанна
  Отговор
  7 19:12  20.02.18
  Юбраво на момичето, явно не съм единствена, аз също родих детето си по този начин преди три години и съм много щастлива.
 • лимонад
  Отговор
  8 13:52  21.02.18
  мале, тая със забавения хормон, ако я настигне след 50 и я засърби тогава - на колко народ ще обърка живота не е истина :)

Напиши коментар:


Публикувай