Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 14:24 4 159 2

Уил Смит се влюби в българска банда (ВИДЕО)

  • уил смит-
  • актьор-
  • група-
  • музика-
  • банда-
  • dayo-
  • влог

Актьорът поискал от групата да използва музиката им в клиповете си

Уил Смит се влюби в българска банда (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Холивудският актьор Уил Смит избра музиката на българската група "Dayo" да звучи в няколко видеа на влог канала му в YouTube.

В тях Смит показва красотата на Сидни и безгрижния живот там на фона на три парчета от първия албум на бандата. Първият албум на "Dayo", които комбинират хип-хоп бийтове с живи инструменти, излезе през 2017 година.

В състава на групата влизат петима музиканти: Васил Вутев (Soulization), Евден Димитров, Александър Захариев, Божидар Василев (TromBobby) и Михаил Филипов (RawLand).

"Запознахме се с американец, който живее в Лос Анджелис. През последните месеци той работи като музикален директор на канала в YouTube на Уил Смит. Свърза се с нас и ни каза, че звездата много харесал нашия албум и иска да използва три парчета в неговия влог", разказват музикантите, за които е истинско удоволствие, че актьорът е бил впечатлен от музиката им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    10 1 Отговор
    Няма по кадърни от нас, защо не се получава че да сме най-силно развитата стран в Европа, защо! Защо талантите ни без пари раздават таланта си на пужди държави?

    Коментиран от #2

  • 2 660

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Салам Алеко":

    Не се получава защото от 44г насам материала не копа полето ами са управници, преди това сме били 7мата най развита икономика в Европа а селското ни стопанство е било в първите места ако не и ПЪРВОТО, после премахнаха частния бизнес . . . няма как кадърен човек да бъде управляван от материал