1 413 4

Внимавайте! Днес се изявява тъмната страна на човека

Бъдете бдителни за нещата, които се случват около вас

Събина Андреева

Луната е в знак в знак Близнаци от 02:09ч до 05:07ч на 25 февруари.

В този лунен период хората наоколо ще имат огромно въздействие върху вас. Сега хората стават по-разговорливи, но и по-склонни да изпуснат това, което не е за казване. Засилват се екстровертните и комуникативни качества, хората стават по-активни, имат влечение към новото. Рутинната работа е непоносима. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система.

8 лунен ден продължава до 11:29ч.

9 лунен ден започва от 11:29 и продължава до 12:15ч на следващия ден.

Тежък ден. Обикновено съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Създава се необходимост от енергийно разрешение между съзнателното и безсъзнателното у нас, нашата реакция на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойство, имат главоболие, имат различни неудачи. Не се препоръчва започването на нови дела и да се вземат важни решения. Днес нищо не се случва случайно. Всичко, с което трябва да се справите днес, са вашите нерешени проблеми в миналото. Време е да ги решите. Всички наши мисли и желания не изчезват никъде, а се "записват" в астралната равнина и рано или късно излизат навън.

Денят, в който получаваме само лоши знаци и към които трябва да се отнасяме внимателно. На този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало. Ние грешим, но в същото време се опитваме да настояваме на всяка цена, въпреки здравия разум, да доказваме нашата истина. Обикновено в деветия ден на Луната зачестяват кавгите и конфликтите. Никой не слуша никого освен себе си, и в същото време всички са уверени в своята правота. Трябва да контролираме мислите и думите си, да се опитваме да не реагираме отрицателно на хората около нас. Негативните постъпки в този ден могат да имат продължителни последствия. В този ден лесно можете да бъдете привлечени към всяка авантюра. Знак, че сте натрупали много проблеми и е време да се върнете към традициите, да потърсите духовна храна, е ако в гърдите си да усещате някакво притискане. Не се задържайте пред огледалото и ако има възможност, не го поглеждайте изобщо.

Днес трябва да бъдете много внимателни във всичко: от използването на прибори за хранене до пресичане на пътя, тъй като вероятността от нараняване е голяма.

Отношения – 9-я лунен ден може да се нарече ден за изцеление на кармата. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли. Във всички отношения може да се създадат конфликти. Желателно е да ограничите контактите с хора, които не познавате достатъчно. Могат да ви въвлекат в някаква неприятна авантюра. Ако отивате на първа среща, е по-добре да я отложите с още един ден, защото човек може да изглежда съвсем различен от това, което в действителност е. На този ден има голям шанс да срещнете любовта - илюзия, съблазън. Тази любов няма да донесе нищо друго освен да сте като в мъгла, объркани и да си задавате постоянно въпроси като "ти сън ли си или те има?". Добре е да се въздържате от сексуални отношения.

Избягвайте да се подстригвате в този ден. След това косата ви ще расте по-бавно.

Въпреки че денят е тежък и опасен, не допускайте мрачни мисли в ума си и не очаквайте проблеми около всеки ъгъл. Не забравяйте, че всичко, което мислим, непременно прилагаме в нашия живот. Настройте се към положителното мислене към живота и извлечете максимална полза от този ден. Прилагането на защитни практики придобиват особено значение.

За да се защитите от несгодите на 9- я лунен ден се препоръчва да се чете

Псалм 91: Който живее под покрива на Всевишния, ще пребивава под сянката на Всемогъщия. Ще казвам за Господа: Той е прибежище мое и крепост моя. Бог мой, на Него ще се надявам. Защото Той ще те избавя от примката на ловеца и от гибелния мор. С перата Си ще те покрива и под крилата Му ще имаш прибежище: Неговата Истина е щит и всеоръжие. Няма да се боиш от нощен страх, от стрелата, която лети дене, от мор, който ходи в тъмнина, от смърт, която запустява всред пладнина. Хиляда ще падат от страната ти и десет хиляди отдясно ти; но при тебе няма да се приближи. Само с очите си ще гледаш и ще видиш възмездието на безбожните. Понеже ти си направил Господа свое упование, свое прибежище, няма да ти се случи никакво зло и язва няма да се приближи при жилището ти. Защото ще заповяда на ангелите си за тебе да те пазят във всички твои пътища: на ръце ще те подигат да не би да препънеш в камък нозете си. Ще настъпиш лъв и змия: ще стъпчеш млад лъв и ламя. Понеже положи в Мене любовта си, за то ще го избавя: ще го туря в безопасност, защото позна Името Ми. Ще ме призове, и ще го послушам: с него ще съм, когато е в скръб: ще го избавя и ще го прославя. Ще го наситя с дългоденствие и ще му покажа спасението Си.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мънаф
  Отговор
  1 10:53  23.02.18
  А аз се чуда защо от сутринта съм възбуден до пръсване и търся трансджендар да ме освободи
 • The TRAPPER
  Отговор
  2 12:05  23.02.18
  Значи днес няма да ходя в комшийката.
 • no name no face no number
  Отговор
  3 13:30  23.02.18
  А ако се обръсна брадата също ли ще ми расте по бавно? :)))
 • ДДД
  Отговор
  4 08:46  26.02.18
  жена ми си е същата:( а кога се проявява светлата страна?

Напиши коментар:


Публикувай