1 978 5

Лейди България 2018 е завършила интериорен дизайн в Милано

Студентки от Нов български университет обраха короните на 11-тия конкурса за неомъжени жени, които градят кариера

Снимки: Hi!Life
Снимки: Hi!Life
Мария Атанасова

Конкурсът „Лейди България“ - за неомъжени дами, които имат своето място в обществото - се проведе за 11-та поредна година.

Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди - независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че много българки са такива. За участие в конкурса бяха избрани 12 финалистки от над 100 кандидатки за титлата.

Дамите, които дефилираха са свободни и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха в прекрасни, ръчно рисувани дрехи. Във втория дамите показаха уникални бижута. Третото дефиле беше в официалните тоалети.

По традиция „Лейди България“ подкрепя благотворителна кауза. Тази година благотворителната томбола беше за деца, болни от церебрална парализа на възраст до 5 години от "Център за настаняване от семеен тип на деца с увреждания с потребност от постоянна медицинска грижа" гр.Перник.

Специален гост на конкурса беше талантливата Дара Екимова, която завладя сърцата на гостите. Водеща на събитието бе Нели Пандилова.

Журито, в състав: Анелия Петкова, Иван Рупчин, Дима Атанасова, Вержиния Кръстева, Емил Бърдаров, Антоан Димитров, Невена Пеева, Лина Картър, Мелинда Сейдия, Мария Петракова, Илиана Динева и Мадлена Иванова, определи победителките.

Ето ги и тях:

- Lady Bulgaria World 2018 Антоанета Боянова. Тя е професионален модел, който е завършил интериорен дизайн в Милано.

- Lady Bulgaria International 2018 – Ивана Филчева, студентка в Нов Български университет, специалност „Връзки с обществеността“.

- Lady Bulgaria Universal 2018 – Ива Иванова, студентка в Нов Български университет, специалност „Право“.

- Lady Bulgaria Universe 2018 – Александра Колева, модел.

За лице на организаторите бе избрана Мелиса Ариф – студентка в Нов Български университет, която се занимава с арт мениджмънт и изкуство.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ники
  Отговор
  1 14:15  26.02.18
  Тия измислени конкурси ... ако спрат да ги отразяват ... може и да стане най хубавото нещо и да изчезнат ...
 • Бай хХУЙ
  Отговор
  2 14:23  26.02.18
  Ментета...
 • Винету
  Отговор
  3 16:52  26.02.18
  Колко много к....ляк!
 • 4 00:33  27.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Слот
  Отговор
  5 10:06  28.02.18
  Боклук до боклука.

Напиши коментар:


Публикувай