2 657 6

Ревнивите жени изпитват повече оргазми

Това обаче не се отнася за ревнивите мъже

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Вероятно някой, който често има забежки, е пуснал слуха, че изневярата правела секса по-добър.

Но го потвърждават и психолози от университета в Индиана.Те установили, че тревожните мисли по време на секс увеличават в пъти женското удоволствие, пише beu.bg. А въпросните тревожни мисли най-често се свързват с изневярата. Според експертите нежните представителки на човечеството се разгорещяват още повече, когато изпитват съмнения, че по-силните им половинки кръшкат.

За да стигнат до тези изводи, специалистите провели проучване сред 506 мъже и 416 жени, които нямат брак. Оказало се, че повечето жени, които подозират партньорите си в изневяра, достигат по-лесно до оргазъм.

На подсъзнателно ниво жените искат да причинят болка на кръшкача и да го накажат, а тези мисли стимулират производството на хормона окситоцин. Той пък от своя страна е един от главните виновници за сексуалното удоволствие.

Но това не се отнася за мъжете. На тях ревността не им се отразява никак добре. Повечето признават, че това ги кара да се представят по-зле в леглото.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  1 00:36  07.03.18
  От статията разбрах, че желанието да причиниш болка на партньора си води до сексуално удоволствие и, че можеш да се обясниш, че изневеряваш на жена си, защото просто искаш да бъде по-добре задоволена?! Ми, не е зле... П.П. 0:30ч както винаги.
 • Румяна Костова
  Отговор
  2 00:54  07.03.18
  Значи трябва да си първо духовен мазохист,да пуснеш в главата си всякакъв род тревожни мисли.После да си малко садо,да желаеш да причиниш болка на партньора си.И ако не се разсееш да работиш по тези две направления мисловно,лежи и чакай разтърсващият оргазъм да те споходи.
 • Дедо МъдрЮ
  Отговор
  3 01:50  07.03.18
  Защо Господ е измислил женския оргазъм? За да имат още една причина да ти крещят на главата!
 • БайТози
  Отговор
  4 06:46  07.03.18
  Вене ти ревнивка ли си?
 • ААА
  Отговор
  5 08:22  07.03.18
  По принцип ревността е едно съвсем лишено от смисъл чувство.Когато се ревнува без основание е излишно.А когато има основателна причина,е вече твърде късно.
 • Кака Гинка
  Отговор
  6 03:49  08.03.18
  Явно на американците така им харесва - тяхна работа,ама защо ни го вменявате и на нас? А и доколкото познавам себе си,ревността би ми се отразила направо катастрофално;явно според американските учени съм мъж...

Напиши коментар:


Публикувай