15 527 0

Защо Гущеров даде 17 бона на Мария, след като са разделени?

Бизнесменът все още се води съпруг на фолк певицата по документи

Мария Атанасова

Христиан Гущеров плаща развода си с Мара Отварачката, като й подарява почивки и круизи на екзотични места. Юридически, раздялата между двамата, още не е факт, но бизнесменът е решил да смири устрема на все още официалната си половинка, като й подари преживявания на Бахамите и други части от Карибите, пише в. Телеграф.

Според колежки на Мария, която продължава да е от най-вървежните фолкпевици, тя е прибрала от Гущеров поне 17 бона за круиза до Бахамите. 12 000 е струвала самата почивка, а 5 000 били джобните й пари.

Всъщност певицата искала повече за из път и отмора, но засега минала само с тези и с обещанието, че после ще има още.

Мария е всепризната майсторка в измъкването на бакшиши по време на участията си. Предполага се, че и сега е действала по подобен начин и Гущеров, за да я смири, й дал 5 бона джобни.

Тя се радва на слънчевите ласки на Бахамите с дъщеря си Марая, която, макар да не е дете на Гущеров, той приема като своя.

В същото време Гущеров и настоящата му изгора — Гонзовица, както викат на плеймейтката Светлана Василева, са на почивка из Централна Европа. Идеята им бе да се срещнат с Добромир Гущеров, бащата на Христиан, който не искаше и да чуе за Светлана. Засега не е ясно дали това е станало и дали бащата е дал одобрението за тази връзка на сина си.

България