Last news in Fakti

7 Март, 2018 14:07 5 567 5

Звезда от "Под прикритие" измества Ники Кънчев в "Стани богат"

  • стани богат-
  • владо пенев-
  • ники кънчев-
  • водещ-
  • интелект

Имената на няколко известни личности се спрягат като възможни водещи на шоуто

Владо Пенев е един от възможните водещи на шоуто „Стани богат“, превръща хората в богаташи срещу правилни отговори на интересни въпроси, пише "Таблоид". Шоуто скоро ще се завърне в ефира, но на Нова, а на БНТ.

В момента се водят преговори между продуцента Нико Тупарев, който държи лиценза за предаването, и генералния директор на националната телевизия Коко Каменаров за преместването на формата, до момента вървял в ефира на Нова. Цели 13 години – от 2001 до 2014-а, образователното шоу се излъчваше в ефира на Нова с лицето на предаването до сега - водещия Ники Кънчев. Журналистът обаче е зает с други проекти и сега трескаво се търси негов достоен заместник. Сред най-спряганите имена е любимецът на публиката Владо Пенев.

Стартът на световноизвестната игра е част от новата програмна схема на обществената телевизия, чиято цел е да се вдигне рейтингът. Каналът вече обяви и конкурс за нови предавания. След като емблематичният водещ на българския „Стани богат“ Ники Кънчев е резервиран за Нова ТВ и „Биг Брадър“, то се налага на продуцентите да търсят друго лице, което пък е свързано по някакъв начин с БНТ.

На този критерий отговаря най-вече актьорът Владо Пенев, който освен че участва в няколко успешни сериала на държавната медия – например „Под прикритие“, е бил водещ и на няколко нейни предавания. През последните няколко месеца Владо е свалил 20 килограма и вече е в топ форма за нови начинания. Други обсъждани имена като водещи са това на Александър Сано, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Драгомир Драганов (Драго Чая).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тв помия

    13 0 Отговор
    Каква звезда е тоя бе
  • 2 Погребението на Стани Богат

    10 2 Отговор
    А па Камен Воденичаров и Драго чая па какви звезди са убийци на рейтинг...Трагедия
  • 3 Тоя папардак

    5 0 Отговор
    за водещ на "Стани богат" и то по кАнала-телевизията умряла?!Представям си шоуто какъв рейтинг ще има тогава,просто няма смисъл да се коментира
  • 4 Попа

    0 1 Отговор
    Попа ли ве да не вземе Джаро да дойде и кат нищо ще го гръмнр
  • 5 Ники

    2 0 Отговор
    Тука предаването е зле ... нещо не подбират правилно въпросите .. 1 во са елементарни ... до 1 ва сиг сума после рязко стават сложни а последните 5 трябва да си някав експерт по нещо и да ти се падне въпрос от там .. гледал съм чужди предавания .. там всеки 3 ти стига до последните 2-3 въпроса ...