Last news in Fakti

2 Април, 2018 14:39 4 769 12

Николета и Валери отбелязаха поотделно рождения ден на дъщеря си

  • николета лозанова-
  • валери божинов-
  • никол-
  • рожден ден

Гордите родители Николета Лозанова и Валери Божинов отпразнуваха шестия рожден ден на дъщеря си Никол.

Вчера най-успешната българска плеймейтка Николета Лозанова позира с дъщеря си в социалните мрежи. Двете се облякоха в пролетни рокли с еднакви десени - бели на розови цветчета. Бившата водеща честити на момичето си и пред феновете си:

"Преди 6 години на тази дата животът ми придоби истински смисъл. Родих “причината”, да се старая да бъда достоен пример, да бъда съвършена! Мога го, заради нея - Никол, моето всичко! Бъди здрава, ще ти дам света в ръцете, а ти го покори и владей, с чар и интелект! Обичам те!" #happybirthday #myprincess #mylove #mybabygirl #barbie

Професионални ангажименти на таткото на Никол - футболистът Валери Божинов, не му позволиха да се включи в партито. Той също публикува снимка на Никол и написа трогателни думи:

"Точно 6 години, откакто се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма слабост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 г. футболът ме лиши от възможността да съм първият, който да те целуне. И на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, но тати много те обича и разстоянието не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно силна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната дъщеря!"

Точно 6 години, откакто се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма слабост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 г. футболът ме лиши от възможността да съм първият, който да те целуне и на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, но тати много те обича и разстоянието не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно силна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната дъщеря!❤❤❤🎂🎂🎉

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Mar 31, 2018 at 2:13pm PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трепни

    16 0 Отговор
    На детето му трябват родители които да го обичат и да са до него,не да расте със спомени и постове във ФБ.Каквито са родителите такова ще е и детето.Не искам да го обиждам , да е живо и здраво ама расте поредни мозъчен инвалид-има прекрасен пример от който да се учи.
  • 2 Gemini

    17 1 Отговор
    Ще ти дам света в ръцете. Тая съвсеееем се изхвърли и самозабрави! Коя си ти ма! Патка самозабравила се! Света принадлежи на Господ!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Айде стига

    10 0 Отговор
    Венче, тоя път ме разочарова, Венче. Що пишеш за нефелнатата Лозанова и семейството и, кво ни интересува нас.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Действителност

    12 1 Отговор
    Както и да се превъзнася, каквото и да облече, каквато и да се направи си остава една дръглеста смотана пръдла, тая мухла. Елементарна и безинтересна, типична простакиня, отдавна е омръзнала на медийното пространство и се чуди как да си направи самореклама. Та сега и нейното свинче ли сме длъжни да гледаме, айде малко хигиена на възприятието де!
    Поредната нафукана шматка!!
  • 7 Намерили с какво да ни занимават

    7 1 Отговор
    Егати и дебелунгерчето дето са го изтипосали до тая закачалка, то още отсега тежи повече от нея! Що го хрантутят и угояват толкоз тва дете бе, хем е вредно за здравето, хем няма естетика никаква!
  • 8 Хммм

    6 1 Отговор
    Циганка и циганче... Еми кво ся?!
  • 9 Calendar4e

    8 2 Отговор
    Ха-ха, точно па тая ще ми говори за чар и интелект! Айде моля ти се!
    Покори и владей света! Нещастницата сериозно се е самозабравила.
    Нужен и е ПСИХИАТЪР!!! .
  • 10 Позната история

    2 1 Отговор
    И на Глория дъщерята Симона беше такова плондерче като малка. Обаче щом порасна се взе в ръце и отслабна, нали? Може и с това дете да стане така, защо не. Не е важно какъв си бил, важно е какъв си станал или какъв ще станеш занапред.
  • 11 Диана

    2 2 Отговор
    Оставете жената и детето на мира, всички вие пък да не сте перфекционисти и пример и образец за подражание! Гледайте си в своята паница, не в чуждата!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.