Last news in Fakti

4 Април, 2018 14:43 21 355 9

Голата моделка, паднала от 20-ия етаж, правила тройка с богаташа Алекс Джонсън

  • ивана смит-
  • алекс джонсън-
  • модел-
  • паднала-
  • тройка

Бизнесменът и съпругата му признали, че са правили тройка с Ивана

Американският търговец на криптовалута Алекс Джонсън направи шокиращо признание във връзка със смъртта на 18-годишната манекенка Ивана Смит в Куала Лумпур в края на миналата година. Тя беше открита мъртва под прозореца на апартамента на богаташа, където той живее заедно със съпругата си.

След като се забавлявала в Куала Лумпур, Ивана се прибрала в апартамента на 20-ия етаж на богатия американец Александър Джонсън и съпругата му Луна на 7 декември. Открита е по-късно мъртва на балкона на шестия етаж, гола.

Най-накрая Джонсън и красивата му съпруга Луна признаха, че са правили тройка с девойката малко преди фаталния инцидент, съобщава "Блиц". От местната полиция обявиха, че смъртта на тийнейджърката е настъпила след „суинг парти“, а тя самата била злоупотребила с алкохол и наркотици.

По време на разследването, обаче, Алекс и Луна били засипани със смъртни заплахи, след като частен детектив посочи, че холандската моделка може да е била убита. Това ги накарало да дадат интервю, в което разказали за „прогресивния“ си брак. Семейството признава, че е правило тройка с Ивана, но отрича след това да се е случило нещо лошо.

„Този случай е нагледен урок как лъжливи твърдения и фалшиви новини могат почти да унищожат хората. Никога не сме възнамерявали да правим подробностите от личния си живот публично достояние. Сега се страхуваме, че животът ни е в опасност и нямаме избор“, заяви Алекс Джонсън.

Съпругата му Луна допълва:

„Когато говоря за смъртта ѝ, ръцете ми треперят, боли ме сърцето. Толкова ми е тъжно. Ужасно е. Но понеже се борех да докажа невинността си, нямах възможност да скърбя“.

Ивана била на 18 г., но излъгала двойката, че била на 26 г.. Според полицията, няма „криминални елементи“ в смъртта ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    58 2 Отговор
    Парата мандръса фукарата. Така било и така ще бъде. Амин.
  • 2 САШКО

    9 4 Отговор
    ДА БЕ НЯМА
  • 3 Чорба от греховете на отец Никодим

    26 1 Отговор
    Жеглене през козината е имало... :))
  • 4 ЛОВЕЦ

    31 11 Отговор
    ЕЙ БОГАТ БОКЛУК МНОГО АКЪЛИ ТИ ДАВАТ АДВОКАТИТЕ ДА НЕ ПАДНЕШ И ТИ ЧЕ ПАРИТЕ НЯМА ДА ТИ КУПЯТ ЖИВОТ БОКЛУЦИ
  • 5 Хаха

    46 6 Отговор
    Финансистите са УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО!!! Това са хора без никакъв морал. Те печелят без да създават нищо. Няма как човек печелещ милиарди без да е произвел полезен продукт , да бъде полезен гражданин!!! Те са дегенерати, които съсипват планетата. Кво е това биткойн - добив на пари !? Ами дайте всички граждани да добиваму пари с програмки и никой да не бачка, както тия прогнили прости и мързеливи финансисти
  • 6 Ало

    8 0 Отговор
    Ахо Ихо и После Тихо
  • 7 цоле

    11 2 Отговор
    Е.... ХВЪРЛЯШ, ОВО Е СТАНДАРТ
  • 8 ИВАН

    3 3 Отговор
    Де бре, изроди гнусни ...
  • 9 Аз Варна

    3 3 Отговор
    Вероятно са я „самоубили” ,защото е непълноетна и за това деяние подлежат на затвор.Един такъв случай би уронил престижа и достойнството на бизнесмена.Надявали са се да не се разкрие случая и тури му пепел.Обаче кълбото тръгнало да се разплита...Надявам се да видя осъден бизнесмен.