21 Април, 2018 16:07 4 993 1

Ивайла Бакалова стяга сватба

  • бакалова-
  • веско брадата-
  • дубай-
  • сватба-
  • агенция-
  • ивайла бакалова-
  • мис българия 2001

Бившата Мис България ще се омъжи за Веско Брадата

Ивайла Бакалова стяга сватба с 13 години по-възрастния от нея ресторантьор Веселин Денков, известен с прякора Веско Брадата, съобщава "Уикенд". Бившата Мис България вече била говорила с една от най-известните сватбени агентки в страната да организира щастливото събитие.

Напоследък хубавата варненка, която от години е с постоянен адрес в Дубай, прекарва все повече време в България, зарязвайки бизнеса си с недвижими имоти в емирството. Оказа се, че причината е бъдещата й сватба с Брадата, който е собственик на един от най-известните ресторанти в София.

В момента, освен ресторанти, милионерът притежавал и огромен, луксозен апартамент в Дубай, на една ръка разстояние от хотела "Бурж ал Араб", който краси всички картички и пейзажи на емирството. Въпреки това обаче, когато ходел там, предпочитал да живее при Ивайла.

Връзката им е от 2016-а, когато двамата бяха в Сен Тропе с приятели. Следващата година дори се появиха съмнения, че миската е бременна от него.

Твърди се, че Денков бил богат, но изключително прагматичен. За сватбената агенция обаче, нямало да пести пари. "Само там ще изръси поне 25 хиляди лева", смятат хора, които са ползвали услугите на агенцията и са запознати с нейните тарифи. Същата преди време организира сватбеното тържество на Николета Лозанова и Валери Божинов. Бакалова щяла да разчита на нея за абсолютно всичко, включително за избора на булчинската си рокля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на кой му дреме

    10 0 Отговор
    Е и ??? Тая само за прякори се омъжва !