5 082 7

Странен и поразителен феномен бе запечатан на ВИДЕО в тунел

Никой не може да даде рационално обяснение

Странен и поразителен феномен бе запечатан на ВИДЕО в тунел
Снимка: shutterstock

Поразително явление, на което никой още не е намерил рационално обяснение, беше уловен на видео на 17 май в колумбийския град Меделин. Авторите на видеото са местни работници, които планирали да извършат ремонт в транзитен тунел под река Каука. Мъжете внезапно забелязали как в полумрака на подземното съоръжение пътят се повдига и пада — почти до самия свод, обхващащ и стените.

Внезапно от асфалта се появила странна жълта аномалия като някакъв невероятен огромен балон и също толкова бързо паднала надолу. След като станали свидетели на такава тайнствена и страшна гледка, работниците отказали да влязат в тунела в този ден.

Някои потребители в интернет казват, че това е причудлива оптична илюзия. Според мнението на други, цялата причина е в странна подземна дейност. Трети обаче твърдят убедено, че това е свръхестествено явление.

Каквото и да е представлявал този феномен, в колумбийската преса няма информации за бедствия или разрушения в град Меделин. Как са постъпили работниците впоследствие, дали са влезли в тайнствения тунел или не, също е неизвестно, но може да се допусне, че поразителният феномен има нематериална същност…

Колумбия
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Kubeto
  Отговор
  1 20:27  23.05.18
  монтажче?
 • Alfa Romeo
  Отговор
  2 20:39  23.05.18
  Да сложили отсреща кола или камион да бое къси дълги и край феномен
 • васик атанасова
  Отговор
  3 23:45  23.05.18
  за мене е оптична измама

 • РЗС
  Отговор
  4 00:56  24.05.18
  а изчисти си камерата, и я пипай с блажни ръце ва
 • Mire
  Отговор
  5 06:14  24.05.18
  Колумбия Меделин бате Пабло има пръст в това тунела е друсан
 • 6 08:00  24.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Никой
  Отговор
  7 01:23  25.05.18
  Остава единственно твърдението за червеечна дупка (времеви тунел).Много е вероятно образът които е кафяв ,остава да е огледален образ от друго постранство което се появява за момент и изчезва. И крайният ефект който може да си е видео обработка или монтаж !

Напиши коментар:


Публикувай