3 637 3

Камен Донев на косъм от смъртта!

Неповторимият актьор и режисьор се разминава на косъм от смъртта при жестока катастрофа

Един от най-големите ни актьори и режисьори Камен Донев, чийто спектакли събират десетки хиляди зрители, се разминава на косъм с фатален инцидент преди 5 години. През май 2013 г. Донев кара колата си по софийските улици, когато ненадейно върху него връхлита таксиметров автомобил. Ударът е ужасяващ и само бързата реакция на Камен го спасява от смъртта. Той и досега се чуди как е успял да запази самообладание, за да направи бързата маневра, която е спасила живота му, разказва той за в. „Галерия“.

От катастрофата се измъква само със счупена ръка, а докторите са изумени, че последствията не са по-тежки. Получената травма все още не е от най-леките, защото счупването е точно между лакътя и рамото и при подобни фрактури възстановяването е бавно и болезнено. Налага се лекарите да му поставят метална пластина, която да помогне за правилното зарастване на костта.

Дълго време Донев ходи с пластината в ръката си, изпитва силна болка и неудобство. Заради катастрофата отменя спектакли и спира временно със спорта. От години той поддържа форма с айкидо и счита, че именно уменията му в това бойно изкуство са го спасили при инцидента – развил е бързите си рефлекси и преценява най-правилната реакция в сложна ситуация.

Благодарение на тренировките той успява да говори, да танцува и да се раздава толкова много на сцената, без да изпитва умора.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • PR специалист
  Отговор
  1 15:33  31.05.18
  Популярността му явно намалява ? Щом му пускате " Реклама " !!!
 • 2 16:50  31.05.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Габрово
  Отговор
  3 21:38  31.05.18
  Ти явно не си ходил на негово представление,няма нужда от реклама.Пълни зали без проблеми.Страхотен шоумен.

Напиши коментар:


Публикувай