3 520 5

Мариана Векилска дебне Калин Врачански

Журналистката е полудяла от ревност и следи всяка крачка на актьора

Мария Атанасова

Почти всяка вечер телевизионната водеща Мариана Векилска прекарва в театъра, настанила се на някой стол в залата, за да гледа поредното представление.Причината за това обаче, не е страстта ѝ към това изкуство, а ревността, която я изгаря. Според клюкарския вестник "Таблоид" тя всяка вечер дебне Калин Врачански. Отскоро брюнетката се е пренесла в дома на актьора, който е в центъра на София, твърди изданието, без да се позовава на конкретен източник.

От няколко месеца разведената журналистка и русият актьор спят заедно и поради тази причина ходи на всяко негово представление. Източници разказват пред вестника как Векилска е най-редовната персона в театър „София“, където гаджето ѝ е на щат. Тя търпеливо го чакала след всяко представление, а после си тръгвали заедно към дома му.

Брюнетката не спирала да обгрижва Калин, да му угажда и да го пита дали иска да му помогне с нещо, твърди още изданието.

„Бяха заедно на театрално събитие. Тя не стоя мирна и секунда, постоянно му се буташе в ръцете. Поднасяше му храна, хапки, само дето не му ги сдъвка преди това. То бива, бива, но от жена на 44 години е леко инфантилно и прекалено“, разказват очевидци.

Докато Калин гледал да страни от Мариана, тя всячески се опитвала да демонстрира, че са заедно. Дори на висок глас казала „Хайде да си ходим у дома“, което не оставило място за съмнение, че живеят заедно.

Жълтият вестник коментира, че макар Векилска да отслабна и се разхубави, тя не може да се мери с бившите гаджета на Врачански, които са на по 20-25 години, руси, синеоки и дългокраки.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 18:17  14.06.18
  Този бил хубавец,но според моите очи ,не е! Мое мнение!

  Коментиран от #4

 • гост
  Отговор
  2 19:00  14.06.18
  Иска само тя да го пердаши.
 • Ivan
  Отговор
  3 20:54  14.06.18
  Не вярвам на тази новина, освен на Врачански да му се е поискал мусака, домашен уют... Но младите мацета.. ех, са си млади мацета. Бах я у мусаката...
 • Дама
  Отговор
  4 23:56  14.06.18

  До коментар #1 от "гост":

  Абсолютно вярно! И в моите очи не е! Не харесвам такъв тип мъже...а този дори не ми изглежда мъжествен...Нещо повече, даже според мене е доста антипатичен!
 • Гост
  Отговор
  5 00:52  30.06.18
  Мариана е готина.

Напиши коментар:


Публикувай