Last news in Fakti

20 Юли, 2018 11:39 2 476 4

Кали иска да осинови момиче

  • кали-
  • фолк певица-
  • осинови-
  • момиче

Хората си мислят, че като съм фолк певица, се къпя в пари, но аз имам три деца и кредити

Попфолк певицата Кали заяви, че е стигнала до философското прозрение, че най-важно на този свят е да си независим, пише "Галерия".

"На никого не дължа нищо, освен пари на банката. И предпочитам да имам кредит към някоя финансова институция, вместо да взимам пари от някой мъж", споделя певицата. Кали, която има трима синове от трима различни мъже, до такава степен е свикнала да разчита главно на себе си, че можела да ремонтира дома си сама. За целта си купила инструменти и сама шпакловала и боядисвала.

"Предпочитам да си го направя сама, отколкото да хвърля 1000 лева на някой майстор. Хората си мислят, че като съм фолк певица, се къпя в пари, но аз имам три деца и кредити", казва Кали.

Певицата се е замислила за четвърто дете — момиче, но не да го ражда, а да осинови.

"Ако успея да осигуря още една детска стая, ще си осиновя. Храна за още едно гърло винаги ще се намери. Само че на мен в България няма да ми дадат, защото съм ненадеждна и имам три деца от трима мъже", ядосва се изпълнителка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман от *****

    3 1 Отговор
    Дреме ми на оя кво иска тая патка
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Един

    1 1 Отговор
    Кали, ти си направила най-идиотските грешки:
    - вярваш на банка, за което и плащаш.
    - 3 пъти бъркаш с избора на мъж- явно все такива дето не им пука за тебе.

    Всъщност знаеш ли какво искаш?
  • 4 хенри

    0 0 Отговор
    Напротив, точно като имаш повече е добре да наемеш майстор. Така помагаш на неговото семейство.