3 398 6

Певицата Ирра роди трето дете

За бащата на момиченцето това е първо дете

Венелина Маринова

Певицата Ирра стана майка за трети път вчера, на 9 август.

Малкото момиченце се казва Божидара и тежи 3300 г, съобщава dir.bg. Това е първата дъщеря на Ирра след двамата синове, които вече има от предишен брак - Георги и Явор. А Божидара е подранил подарък за рождения ден на по-големия й батко Явор, който също е зодия Лъв.

За бащата на момиченцето това е първо дете. Той не е популярна личност, затова певицата отказва да говори много за него. Но обяснява:

"За мен той е изключително голям човек и с добро сърце, много грижовен. Много силно се обичаме, имаме връзка от няколко години. Никога не сме парадирали с отношенията си и не сме ги натрапвали на хората. Най-хубавото от всичко е, че живеем в пълна хармония. Той е със страхотно чувство за хумор, даже понякога ми идва прекалено, дори и в сериозни ситуации се шегува. Занимава се с много неща, предимно в сферата на интернет, компютри, сайтове. Това ми е от голяма помощ, защото успявам някак си да понауча и да ги приложа в моите сайтове. Много съм щастлива, че го имам в живота си."

“През цялата бременност и той бременееше с мен. Аз ще родя, за него не знам как ще свали натрупаното през тези девет месеца ”, каза преди време в интервю за “24 часа” Ирра. По време на цялата бременност певицата била обгрижвана, както от бъдещия баща, така и от двамата си синове. Те помагали в домакинството и се стараели да не я ядосват. “Не винаги успяват”, признава с усмивка Ирра.

Тя почти не си е почивала през деветте месеца очакване на третата си рожба. Работела усърдно, създала модна колекция и обработвала поръчки. На моменти дори забравяла, че е в това състояние. А нейни приятели се шегували, че вероятно бебето ще се появи с лаптоп в ръчичките и ще обработва поръчки с поемането на първата си глътка въздух.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 21:17  10.08.18
  И какво пее?
 • answer
  Отговор
  2 21:48  10.08.18
  Смени мангалския канал,който гледаш и може да разбереш.
 • 1234
  Отговор
  3 00:59  11.08.18
  Тая "певица" се разпложда като плъховете, явно това и се отдава!
 • сладурче
  Отговор
  4 01:02  11.08.18
  Аз се чудя ,защо не я виждам на сцената ,а тя се занимава с нещо по полезно!
 • vasik atanasova
  Отговор
  5 15:22  12.08.18
  БРАВО ИРРА ЕВАЛА ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ
 • незнайко
  Отговор
  6 15:05  13.08.18
  Браво, това е хубава новина а и името е превъзходно. Да е живо и здраво момиченцето, както и батковците .

Напиши коментар:


Публикувай