2 900 6

Ева Веселинова ще продължи да разследва измами

От "Господари на ефира" изненадващо съобщиха, че блондинката няма да ги напусне, въпреки слуховете

Ева Веселинова ще продължи да разследва измами

Чаровната Ева Веселинова е заредена с нови сили след лятната отпуска и ще продължава да разкрива абсурди от различно естество и през следващия 16-и сезон на шоуто „Господари на ефира“.

Красивата блондинка в репортерския екип няма намерение да спира да се бори с несправедливостите, въпреки многобройните слухове, които обикалят медийното пространство по време на лятната почивка на предаването, коментират от забавното шоу.

Ева Веселинова ще продължи да разследва измами

За радост на феновете на лъчезарната репортерка, от този сезон те ще могат да я гледат всеки делничен ден и в още едно предаване в ефира на Нова, а именно „На кафе“. Тя ще замества временно Гала, която остава водещ в "На кафе", въпреки тиражирана в медии и в социалните мрежи информация, че звездата ѝ е залязла.

Ева Веселинова ще продължи да разследва измами

„Господари на ефира“ започва на 10 септември.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • балама
  Отговор
  1 12:33  06.09.18
  Разследва дребни измами, за да се прикриват макрограбежите "приватизация", "фалити", "концесии", "пирамиди", ДДС, "инвалидни", "социални помощи".. за "ромите".
 • Мизирабъл
  Отговор
  2 13:02  06.09.18
  Що на разследва Шайката?
 • Ivo
  Отговор
  3 13:16  06.09.18
  Ох батко,Факти пишете и че имате един читател.Които иска да спи с нея(душа за душа,щото пари нямам за глупости).А и е готина и мисля,че ще и хареса.Да се махне от НоваТВ и дайде У Враца.Тук работа има много:сервитьорка,магазинерка,шивачка дават и добри пари.Някъде Към 420 лева но парите не са най важното.То и Аз взимам голяма заплата 650-700лева и ще си прекарваме супер.Пишете и - чакам я У Враца
 • вмро
  Отговор
  4 17:26  06.09.18
  само където се намеси тв.има резултат само тъка ЕВА.
 • 5 08:07  07.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Uflaf
  Отговор
  6 18:57  07.09.18
  Много работа може да има за нея. От " Как гаранционния фонд гарантира ,че ще си ограбен" , до кметски наместници и кметове в малки населени места- собственост и феодализъм. Е те това ,второто ще и гарантира дълъг телевизионен живот ,та чак на нея ще и омръзне и ще си каже " Няма ли край ". Да започне от община Аврен и ще изкара 3 години и рекламите ще текат.

Напиши коментар:


Публикувай