10 990 5

Мис Вселена загина при трагични обстоятелства

Носителката на титлата от 1995 не успя да пребори рака

Събина Андреева

Мис Вселена 1995 почина на 45-годишна възраст след дълго боледуване. Челси Смит е починала в събота, след като през пролетта на 2017 ѝ е поставена диагноза рак на черния дроб, съобщи говорител на семейството.

Смит започва кариерата си като модел и Мис през 1994, когато печели короната в местния конкурс за красота Мис Главстаун. През следващата 1995 печели Мис Тексас и Мис САЩ. Тя е първата мулатка, която печели цели 3 корони, както и първата жена от Тексас, която печели Мис Вселена.

Семейството ще организира служба в чест на Челси Смит през октомври в Хюстън.

През август Смит се мести да живее в дома на майка си, където остава и до смъртта си.

Изявление на семейството на бившата Мис Вселена гласи, че " тя е пример за младите жени по цял свят".

"С болка в сърцата ви споделяме новината, че Челси СМит почина след дълго боледуване. Челси беше обичана дъщеря, племенница и приятелка. Ще ни липсва заразителния ѝ смях, радостта от живота, както и свободния ѝ дух. Тя остави отпечатък върху всички, които я познаваха."

"Ако хората искат да ме познават", каза пред медиите Челси преди да почине, "Мисля, че е важно да знаят, че аз съм наполовина черна и наполовина бяла и това никога не е било недостатък."Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ванкат
  Отговор
  1 16:34  11.09.18
  нетрябва ли след като излезе нова мис старата да е вече бивша мис а да не говорим за мис от преди 20г или вие просто сте си неграмотни

  Коментиран от #3

 • Иво
  Отговор
  2 17:19  11.09.18
  Отново разминаване между заглавието и същността на ,, матриала” - кои са трагичните обстоятелства?! Да припомня, че по - скоро е трагична смъртта на ТАЗГОДИШНАТА мис Свят, Сания Шакирова , сполетяла я в такси, което се блъснало в ограда на гробище... , а не ( очаквана) смърт след продължително, нелечимо заболяване. (Граматиката няма да коментирам, все пск обръщайте внимание на глаголните времена... !)

  Коментиран от #4

 • 793
  Отговор
  3 21:11  11.09.18

  До коментар #1 от "ванкат":

  Или си писал поста си с много префинена ирония, или нямаш никакво право да говориш за неграмотност!
 • 691
  Отговор
  4 21:25  11.09.18

  До коментар #2 от "Иво":

  Иво, едва ли е "разминаване" в заглавието! По-скоро на Събинчето и плащат на "цъкане" върху заглавието, и тя е направила необходимото, за да си докара повече "цъкания"! ;)
 • 5 22:08  11.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай