Last news in Fakti

15 Октомври, 2018 18:14 48 838 23

Стефан Данаилов промени завещанието си заради голямата семейна трагедия

  • стефан данаилов-
  • артист-
  • актьор-
  • завещание-
  • променил-
  • сестра-
  • син владимир

Всички спестени пари на актьора ще отидат при сина му Владимир

Стефан Данаилов е променил за пореден път завещанието си, разкриват близки до 75-годишния актьор, който съвсем наскоро погреба сестра си Росица, твърди в. "Уикенд".

За четири години Ламбо на няколко пъти променял волята си. За пръв път той оформил завещанието си малко след смъртта на съпругата си Мария през 2014-та, твърдят запознати с делата на кино звездата.

Първоначално в завещанието на Стефан Данаилов не бил включен родният му син Владимир — плод на кратката забежка на секссимвола на соца с актрисата Ирен Кривошиева. Ламбо беше много ядосан на момчето, което участва във „ВИП Брадър” и наговори куп небивалици за баща си. Затова и отряза Влади от имотите и парите си. След това обаче, синът поиска прошка от татко си и двамата се помириха, като това провокира актьора да промени волята си и да включи младежа, който живее в САЩ, в завещанието си.

Според новото желание на Стефан Данаилов спестяванията му, които според запознати били около милион лева, ще отидат у сина му Владимир. 31-годишният мъж обаче нямало да може да разполага с всички пари наведнъж, тъй като можел да ги профука безразсъдно, а чрез адвокат, упълномощен от Ламбо щял да получава парите на порции. Волята на звездата от „На всеки километър” била обаче с част от дългогодишните му спестявания да бъдат обезпечени и евентуалните му внуци, които Данаилов се надява да има от Влади.

Кръвният син на актьора се ожени в САЩ миналата година на 9 декември — навръх 75-ия юбилей на баща си. Съпругата на младежа е американка и двамата това лято гостуваха в България на майката на Данаилов — младши — Ирен и на баща му Стефан.

Иначе Данаилов е помислил и за доведените си внуци, които са деца на доведения му син Росен Цанков — син на съпругата му Мария от брака й с режисьора Вили Цанков. Росен и децата му Виктор и Александра бяха плътно до Ламбо на поклонението на сестра му Росица преди дни. Тъй като засега Влади Данаилов не е изявил никакво желание да се върне да живее в България, а възнамерява да работи като лекар в Америка, когато се дипломира след няколко години, татко му оставя обширния си апартамент в „Лозенец”, както и двете си коли — едната, от които е, сребрист мерцедес, на доведения си син Росен и на племенницата си Росица Обрешкова, както и на техните деца. По волята на Ламбо къщата му в полупланинското пловдивско село Марково ще бъде ползвано поравно от всички негови роднини. Кино легендата им е оставил вратичка — ако всички се споразумеят, че не я искат – нека я продадат и да разделят парите. Логично наследствените земи на Мария Данаилова в Елена и великотърновското село Миндя, остават за сина й Росен.

Богатият снимков и документален архив, който държи вкъщи, актьорът завещава на племенницата си Росица, която е режисьор и преподавател в НАТФИЗ. Стефан Данаилов смята, че именно тя най-добре ще съхрани семейната история и ще се грижи ценни снимки и документи да бъдат запазени, а след години предадени в музеите на Народния театър и НАТФИЗ.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян

    80 74 Отговор
    По време на малка връзка без да иска направил едно дете , и през останалия си живот си е оправял само кефа =затова се затриваме А този сме го избирали за депутат да ни дава акъл и ни управлява

    Коментиран от #6

  • 2 А БЕ

    78 45 Отговор
    Е ТВА Е КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ МААТРЕАЛ ! НЕ ПЛЮЙТЕ САМО ПО ДНЕШНИЯ ! РАЗЛИКАТА Е, ЧЕ ТОГАВА ВСИЧКО ОСТАВАШЕ СКРИТО --ПОКРИТО , А СЕГА ВСИЧКО Е НА ТЕЗГЯХА !

    Коментиран от #10

  • 3 Ганчо

    75 26 Отговор
    За един милион, написахте всичко това! Я питайте баце, как се прави един милион на ден?!

    Коментиран от #5

  • 4 баш майстора

    95 35 Отговор
    тоя човек заслужава уважение бе тъпани не е виновен той,че не дават български филми идиотите а ни промиват мозъците с индиански тъпотии.
  • 5 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    47 20 Отговор

    До коментар #3 от "Ганчо":

    Тиквун прави секи ден милиард

    Коментиран от #15, #16, #20

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стамат

    40 52 Отговор
    Найш колко ме интересува тоя червен дядка.
  • 8 3333

    24 6 Отговор
    Апартааментът му в София е до Докторската градина, а не в Лозенец, не пишете глупости. Разликата в цената е около + 500 евро на квадрат.

    Коментиран от #11, #22

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 И какво ...

    33 10 Отговор

    До коментар #2 от "А БЕ":

    Сега като не е скрито-покрито да не би да е добре!?! Само се развращават всички, а децата го приемат за нормално. То си е жив кошмар за целия род и семейството.
  • 11 Кочо

    16 5 Отговор

    До коментар #8 от "3333":

    Баш в Лозенец е апартаментът. Цял блок го знае. Сега адрес няма да пиша, но си е в Лозенец около градината с дъбовете на Петко Славейков.

    Коментиран от #18

  • 12 Гери

    6 9 Отговор
    Нищо ли не оставя на природената си сестра от втория брак на баща му? Трябва да е между 50 и 55 плюс-минус 2-3 години. В младите си години се беше отказала да се облагодетелства от привилегиите, на които баща ѝ имаше право.

    Коментиран от #19

  • 13 Въпрос

    18 11 Отговор
    Защо не завещае всичко на БСП - партията хранилница и ракета-носител.
  • 14 Skroutz

    22 6 Отговор
    Артис, партиен секретар!?!?
  • 15 Ново

    7 8 Отговор

    До коментар #5 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Та кога стана президент кога Вади милиарди
  • 16 Матю

    17 9 Отговор

    До коментар #5 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    А другите депутати , политици, министри и др лапачи с какво да повече са от Данаилов ,например като лайномета Александър Йорданов и др....
  • 17 Цвета

    37 6 Отговор
    Много,ама много сме лоши!!!!! Никой не си дава сметка,кой друг артист е оставил толкова много образи на сцената и всички бързахме да го гледаме и да си доставяме удоволствие от часовете пред екрана също.Това е труд и време от страна на един истински артист.,но оценката от страна на хората както виждам е завист и простотия.
  • 18 Уии

    26 4 Отговор

    До коментар #11 от "Кочо":

    Е и какво ,дребни душици ,какво ви интересува това ,Данаилов е Велик ,цяло поколение израстна здраво и родолюбиво ,способно да брани и отстоява интересите на родината с неговите филми .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Уии

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Тиквен да тигоначука
  • 21 Devil666

    5 7 Отговор
    И какво ме интересува , че си променя завещанието си този комунист ! Здрав и жив да е...!
  • 22 Чекист

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "3333":

    Ти пишеш глупости. В Лозенец е до градинката където преди беше банята, а днес паметника на Илия Минев. Близо и до църквата-блок на ЦК между впрочем
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.