3 072 5

Приказна миска преживя нещо ужасно на сцената (ВИДЕО)

Емоциите дойдоха в повече на красавицата

Събина Андреева

Конкурсът за красота „Мис Гранд Интернешънъл" тази година завърши с шокиращо събитие. На сцената победителката в надпреварата преживя нещо неочаквано. След като разбра иначе положителните резултатите, емоциите ѝ в дойдоха в повече.

Международният конкурс за красота „Мис Гранд Интернешънъл” се проведе в Мианмар и привлече световното внимание. Целият свят наблюдава как след обявяването на резултатите победителката изпада в безсъзнание. Момичето моментално бе заобиколено от медицински екип, който ѝ помогнал да се съвземе. Развълнуваната и щастлива Клара намерила сила да се върне на сцената и да се окичи заслужено с короната на победител.

В мрежата се появи видеоклип от събитието, на който се вижда как реагира девойката, след като чува името си. Всички се втурват към нея за поздравления, но никой не очаква това, че тя ще се строполи на сцената.

След като се съвзема и с усмивка се изправя, красавицата получава лентата на победител, корона и статуетка. Така Клара сбъдва мечтата си.

Тя ще получи също награда от 40 хиляди долара и годишен договор с организаторите на състезанието.

Международният конкурс "Мис Гранд Интернешънъл" се провежда от 2013 г. насам и става престижен колкото „Мис Вселена” и „Мис Свят”. Тази година момичета от 80 държави се бореха да спечелят титлата.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Именно
  Отговор
  1 15:29  30.10.18
  Сигурно не е закусвала ... от Февруари
 • Тодоров
  Отговор
  2 15:30  30.10.18
  На тия Миски като са им слаби "ангелите", а мозъкът им е в циците, какво друго може да се случи с една неуравновесена психика.
 • 3 15:47  30.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 19:22  30.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 5 15:33  31.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай