Last news in Fakti

15 Ноември, 2018 11:12 14 496 24

Защо мъжете от зодия Скорпион са толкова секси

  • скорпион-
  • зодия-
  • мъж-
  • секс

Когато се влюбят, мъжете от зодия Скорпион стават крайно ревниви

Защо мъжете от зодия Скорпион са толкова секси - 1
Снимка: Shutterstock

Обикновено се характеризират като разбойници или самотници, които предпочитат дълги черни палта. Тези момчета често са в група, карат мотоциклет или практикуват някаква форма на тъмна магия, а понякога правят всичко това заедно. Да, говорим за мъжа Скорпион! Ето какво още прави той, което допълнително увеличава нивото на сексапил в него.

Не всички мъже Скорпиони, които срещате, ще се поберат в тази форма, разбира се, и мнозина ще ви изненадат със своята лека топлина. Но рядко се среща човек от зодия Скорпион, който най-малкото по някакъв начин не се бунтува срещу нормите на обществото и има някакви отношения с субкултурни елементи или духовност. Тези момчета са известни с пронизващите си очи, които сякаш гледат през теб.

От една страна са страстни и любящи, от друга зли и брутално откровени. По-тъмните аспекти на човешката сексуалност и любов често идват на преден план, когато се занимавате с мъж от зодия Скорпион. Той обича да се впуска в най-съкровените страхове и тайни желания на партньорката си и да намира онези части от нея, които са най-уязвими. В рамките на моменти след среща с този човек може да откриете, че разкривате всичките си най-дълбоки тайни. Когато са влюбени, мъжете от зодия Скорпион са известни като ревниви и притежателни. Това е така, защото като вълци повечето от тези момчета искат партньор за цял живот .

Необичайните срещи и безсмислени взаимоотношения рядко привличат тези мъже, които обичат по начин, който е силно посветен и всеотдаен. Скорпионите могат да бъдат изключително крайни, когато са недоволни, често казвайки неща, които изглеждат ненужно сурови или окончателни. Отровното ужилване на Скорпион може да бъде невероятно болезнено, така че най-добре е да се отнасяте с грижа и любов, след като спечелите доверието им, пише actualno.com. Те бързат да направят изводи още в началото на връзката и, ако сте спечелили доверието им, добре е да не го губите. Да се влюбите в Скорпион е винаги гмуркане в дълбоки води, така че е добре да се подготвите предварително.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hold up

    10 5 Отговор
    Абсолютно огледало и за мъжа и за жената...!!! Моделът,хич не е за изпущане..!
  • 2 Жена

    8 28 Отговор
    Мъжете Близнаци са най-големите перверзници... И предизвикват най-разтърсващите оргазми. Това го знам от опит. Пред тях не палят ни Скорпиони, ни разни от други зодии.

    Коментиран от #14, #15

  • 3 Нострадамус

    19 9 Отговор
    Като виден представител скорпион, потвърждавам. Разни самовлюбени, егоцентрични жени, биват поставени на място. Повърхностните също. Виж страстните, всеотдайните, верните и най - вече влюбената в мен, получава ВСИЧКО, НАИСТИНА ВСИЧКО НА КОЕТО СЪМ СПОСОБЕН!
    За жилото също е вярно. Или всичко или нищо.

    Коментиран от #5, #8, #16

  • 4 красив ум

    9 1 Отговор
    За зодиите ,това си е нещо относително,няма значение кой коя зодия е !Преди всичко мъжа трябва да бъде кавалер ,умен ,добър ,и не на последно място мъж като от снимката,този ми е бленувания типаж!Такъв ако му се се сваля педалко,ще си го изяде одма!А жената трябва да бъде нежна...!Блянове осъществими!
  • 5 Фактите

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Нострадамус":

    Ха ха ха, това е бая смешно! Познавам скорпиони, и то не един. Особено един от тях все се влачеше след една обвързана мадама, дето не му обръщаше внимание дълго време. Сега не живея в онзи квартал, не знам как се е развила ситуацията.

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 6 изгризан морков

    1 0 Отговор
    Зодия няма значение ,само да не е бай Иван..... вечният ерген Еван....!!!!!!
  • 7 Космонавт

    8 11 Отговор
    Скорпионите са тежкари, злобари и комплекса и.Важи и за мъжките и дамските шматки.

    Коментиран от #12

  • 8 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Нострадамус":

    Видно гюбре.....!
  • 9 ??????

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Фактите":

    И кой е този квартал?
  • 10 ???????

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Фактите":

    Аз познавам един скорпион от един квартал в който една обвързана му се правше бая дълго на интересна а той не и обръщаше внимание и на края тази от зодия Овен си имисляше че не го харесва и започна да го разтяга по квартала!

    Коментиран от #22

  • 11 НКВД

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Фактите":

    Стоилова за много хитра ли се мислиш?
  • 12 Именно

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Космонавт":

    Истината в две изречения.
  • 13 гост

    1 2 Отговор
    Аз познавам един стар гризач,от един квартал ,който си постигна своето!От долняк какво може да очакваш!Треперя,въртя и си го показа!И по интернет си го показва!Чалгария , бедняк , помак и бай Иван Еван е той!Цял живот му се радва Парцка,че е родила такова изчадие адово...!!!!!!!
  • 14 !!!!!

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Жена":

    Близнаците мъже са егоисти, подигравачи, скъперници, играчи на дребно, сприхави, склонни към долни извращения. Доста гаднички и ограничени хорица, които обаче се мислят за много умни, хитри, чак уникални! Да, ама уникални ЧЕШИТИ!!! И на мене са ми ясни Близнаците, не ми ги хвали! Мъжете от някои други знаци къде-къде ги превъзхождат, а да се мерят смотаните егоистични Близначета със Скорпион и дума не може да става! А това че били перверзни не е медал за почести. И за какво ти е такъв!? Аз бих го ритнала начаса!
  • 15 !!!!!

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Жена":

    И още, за да ти е добре с Близнак или трябва да си нагъл дебил като него или да си мазохист и да обичаш да те мъчат! Или и двете едновременно. Но във всеки случай е факт, че никоя себеуважаваща се жена няма да се чувства щастлива с някой от тези!

    Коментиран от #21

  • 16 Стрелец

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "Нострадамус":

    Не познавам по-голям комплексар от мъжа скорпион. И Да, с близнака имам най-страхотния секс. Скорпионът може само да му диша прахта. За останалите емоции да не говорим. При скорпиона
    освен ревност и злоба друго не видях! Чувство за хумор ли- какво е Това???

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Дама - Везна

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "Стрелец":

    И така..? Не разбрахме от какъв пол си??? Омъжена съм за Близнак и освен че с него имам най-невероятните сексуални преживявания, той е грижовен, щедър, нежен, изключително интелигентен и разбира се не на последно място неустоимо привлекателен и мъжествен! Преди това съм била и със Скорпион...е, както и с мъже от други знаци. Не мога да кажа, че Скорпиона е толкова лош, но Близнакът определено го превъзхожда... във всяко едно отношение!!!

    Коментиран от #24

  • 18 Скорпион

    5 2 Отговор

    До коментар #16 от "Стрелец":

    Признай си че ни са падаш по креватните изпълнения! Близнака е въздух в сравнение със Скорпион!именно близнака е лишен от чувство за хумор абс. двуличници в живота и в семейството лъжци при това лоши лъжци!

    Коментиран от #19

  • 19 Хмм

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "Скорпион":

    Иванов....... Знаем, че мечтите са безплатни...! Тогава поне си мечтай насаме...!
  • 20 гощо

    1 9 Отговор
    3-ма познавам зодия скорпион и са баси мишоците и смешниците.Тази зодия май само по писания е прехвалват. Те са едни шубета едни мишоци такива тцтцттцтцтц......Да не говорим,че по тънката част с жените хич ги няма.

    Коментиран от #23

  • 21 гост

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "!!!!!":

    Пък и са обратни,на всичко отгоре!Спяха с баби,сега с дядовци...!Извратена работа...!!!!!
  • 22 Справедливост

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "???????":

    Браво скорпи и аз много ги е.а в г.а тия овни дето им вкарвам рогата от зад и ги правя на курбан. Сложи я на мястото и..👏😎
  • 23 Завистливи

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "гощо":

    Защо влизаш да четеш за тази зодия ? Май отговора е ЗАВИСТ!
  • 24 Справедливост

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Дама - Везна":

    Ти не си била интресна за него и той те е оставил сама да се изгониш.