Last news in Fakti

8 Февруари, 2019 14:59 4 793 19

Пострадалата в катастрофа Кристин моли за помощ

  • катастрофа-
  • кристин-
  • кристин илиева-
  • модел-
  • операции-
  • зов за помощ-
  • молба-
  • социални мрежи-
  • скъпо лечение

Моделът Кристин Илиева, която пострада тежко при катастрофа с певицата Дивна, отправи горещ апел към всички свои приятели и последователи в социалната мрежа Facebook.

Макар да се подложи на множество операции както у нас, така и в чужбина, нейното лечение все още не е приключило и тя продължава да се бори, за да може да води отново пълноценен живот.

Красавицата обяви в социалните мрежи, че за да се възстанови, трябва да премине през още няколко скъпоструващи операции, за които няма необходимите средства.

Илиева претърпя няколко операции в турска клиника, благодарение на които вече ходи. Но по време на лечението са настъпили усложнения, които налагат допълнителни интервенции и закупуването на множество медикаменти, чиято цена надхвърля първоначално предвидените средства. "За предстоящите операции са необходими 100 000 евро — сума, непосилна за семейството ми“, посочва тя.

Заради това тя се обръща към всеки с добро сърце и възможност да ѝ помогне.

Ето какво гласи призивът за помощ, който моделът пусна в мрежата:

"Пиша до всички вас, мои приятели и познати, хора с добри сърца! Отново имам нужда от вашата помощ и подкрепа. Мина почти година от този ужасен ден и възстановяването ми все още не е пълно. За жалост няма и да е другият месец или три. Ще трябва още да се боря, да ми помагате, защото без подкрепата на семейството и приятелите си и вие всички, аз нямаше да съм тук. Нямаше да мога да се радвам, да се наслаждавам на храната, да обичам, да мога да изляза с приятели, да отида на кино и да се забавлявам.

Честно, доста трудно сдържам сълзите си сега, докато пиша това. Като цяло открих, че всъщност съм доста емоционална, но пък с много силен дух и характер. Доста питат “Как се справяш?!", отговорът ми е, че в такъв момент нямаш избор, искаш да живееш, да дадеш всичко от себе си, за да живееш пълноценно!!! Да създадеш поколение и да научиш и своите деца да бъдат силни и смели. Всеки от вас, който има въпроси към мен, нека ми пише, винаги съм се старала да отговарям и с каквото мога да помагам. Животът, явно че може да бъде коварен и несправедлив, много пъти съм се питала: “Защо на мен? Или “Защо е толкова сериозно?", за да станеш и да се изправиш още по-силен!

Силно вярвам, че и след всяка буря изгрява слънце, при мен е мъгливо с лека яснота. Ту така, ту онака с две думи. Факт: Никога не съм обичала да искам помощ, да показвам, че не мига да се справя с нещо и сега го правя към вас! Защото вярвам, че има добри хора, вярвам, че ще се възстановя напълно и ще имам пълноценен живот, и вярвам, че всичко добро се връща!!! Всяка една помощ е добре дошла и оценена!!! Искам също да благодаря и на всички, които вече го направиха! Благодаря! Криси"…


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аха

    50 3 Отговор
    епа да иска от Дивна пари
  • 2 гост

    48 2 Отговор
    Да съди причинителката на катастрофата както е по закон, оттам застрахователите трябва да поемат лечението.
  • 3 Гражданина

    44 4 Отговор
    Значи може да си позволява какви ли не храни, излизяния с приятели, ходене на кино и по разни забавления, но реве за помощ от тези, които дори не могат да си позволят нищо от това не защото не са здрави, а защото нямат тази финансова възможност?! Да си търси пари за лечението от оная пръцла дивна!
  • 4 Клошар

    38 3 Отговор
    Аз кинти нямам, но ти желая от сърце да се оправиш!
  • 5 Случаен

    23 14 Отговор
    Абе Човеци, може ли да говорите такива глупости тук? Едва ли го прави от добро това момиче, едва ли сама се подлага на операции без нужда...има нужда от помощ, който може да даде...каква е тая злоба бе хора? А ако беше ваше дете?

    Коментиран от #17

  • 6 Гост

    23 7 Отговор
    Я па тая хората за , хляб нямат пари. Тя ще иска , искай от виновната , за катастрофата. Егати наглото хлапе. Да те носим , на ръце не изкаш ли. Да не се умориш , и да не си търкаш убувките. Налост неземна.

    Коментиран от #10, #13

  • 7 пипи дългото чорапче

    28 0 Отговор
    Да,човешко е да помогнеш но тя демонстрира в социалните мрежи чанта която аз работещата не мога да си позволя.Рокли,заведения,начин на живот.Родителите и гаджето и богати.Кристо и още я уж подкрепиха.Изкарвали пари в Милано,не съди Дивна а тя пък се спотайва и не поема вина..Така не става.Къде е богатото гадже.Кой е виновен.Помага се на наистина нуждаещ както майката от Смолян.Прилича на българската Коледа. Не става така
  • 8 пипи дългото чорапче

    23 1 Отговор
    Ако ще се помага по добре на бащата който работи с малки деца който се запали.Българин,не е просил, не се е молил и е работил каквото му падне само и само децата да са добре.А и там в грРила безработицата е много голяма но не е разчитал и писал и използвал хората като тия парвенюта.Защо на него не му помогнаха социалните на дру ги етнос и как дават
  • 9 Медвенското овчарче

    18 5 Отговор
    Безсрамно нагла овца.....
  • 10 Васил

    9 17 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Кои хора нямат пари за хляб бе ? Аз поне не познавам такива. Ако се замислите ще видите, че и вие не познавате. Може да нямат за ресторанти, за почивка, за бензин т.н. , но за хляб - да ме извиняваш. Пробутвай си лозунгите другаде. А и къде пише, че след като си си родил с два крака, глава и ръце - сиреч човек си, някой трябва да ти осигурява пари за хляб, въпреки че държавата го прави. На момичето му трябват много пари. Молбата е към хора с възможности. Една средно голяма фирма би могла да си направи добра реклама, като поеме лечението срещу някакви ангажименти в бъдеще. Има разни възможности, спонсорство, благотворителност, реклама и т.н. Има си юристи за тая работа, да мислят. Важно е желанието.

    Коментиран от #11

  • 11 Гост

    17 1 Отговор

    До коментар #10 от "Васил":

    Па да вземе от Дивна нали тя е виновна за това. Един добър адвокат , и готово. Ако има , добри хора , от бизнеса , за известност и слава да дават, ако искат.
  • 12 пипи дългото чорапче

    21 1 Отговор
    До Васил:Видях майка българка с висше която сама си гледаше децата.И никога не се е молила на никого макар че работи за минимална.Тя се запасяват е с няколко пакета брашно ,ровешеиз боклука но децата и за пример-три деца 5 клас отличници.Нямаше пари но пращаш е дъщеря си на пиано защото пее много добре.Майката стоеше гладна за да са добре децата и за да ги изучи

    Коментиран от #19

  • 13 Голем си!

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Имаш уникален правопис! Кефиш ме максимално, човече! 🤠
    "изкаш - искаш" ; "убувки - обувки" ; "налост - наглост" !!! 😱 Направо изби рибата, пич! 😄
  • 14 МЪЖКИ ПРОСТАК

    4 7 Отговор
    Маааййккооо ай такъй най ги харесвам.Тва понеже още е младо циците му са хем стегнати хем меки на допир.Давам 20 лв да го лупкам в къщи една вечер.Първо ша му изгириза дрехите после ша го смуча в междукрачието кат руска прахосмукачка тайфун.После ша го дъня яко в дирника и накрая почвам да го гресирам с бяла грес докат почне да му излина от сички дупки.
  • 15 Гост

    8 2 Отговор
    Да наеме адвокат и иск към застрахователя на виновника за причиненото вреди! Това е основният и, най-лесен и бърз начин. Всичко останало е вятър работа.
  • 16 Гост

    4 0 Отговор
    Да ги поиска от Дивна. На ли тя е виновна за това.
  • 17 Аз Варна

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Случаен":

    Абе,човеко,от лигавни тая се докара до тук.От натискане на газта да хвърчим с тузарската кола.Наплюнчи ли се вече ,а?Нали е известен модел,значи си е събрала достатъчно пари да се оправя .Живяла в лукс,лигавила се ,е налигави ли се?Ако е някое обикновено момиче ,дали щяха и толкова пари да й съберат.Да се радва,че може да ходи и да ходи да съди онази поДивнялата,дето я докара до тук.Имаше още една такава лигла-Цвети Стоянова,дето от глупост сама се преби,скачайки от терасата си.После-ама моля Ви се,помогнете...Разглезени лигави к.рветини.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Че даже и се палят

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "пипи дългото чорапче":

    Чест и почитания на тази истинска майка - жертва на системата . Но да се замислим , колко време би могла да издържи , физически и психически , без да полудее , или да не я хване лоша болест. Децата са и утеха , но тези деца израснали в тежки лишения , в най- добрият за тях случай , ще си набият камшика за чужбина , и няма да се върнат , щото нищо хубаво не са видели , като деца , и подрастващи на тази територия , само лишения , ядове , и съсипаната си майчица. Страшното е , че много хора са в нейното положение , а такива основно създават децата.