Last news in Fakti

12 Април, 2012 13:02 833 1

Списъкът с артистите на Elevation 2012 расте

  • elevation-
  • фестивал

Списъкът от качествени артисти на Elevation Music Festival 2012 продължава да расте. Новите артисти, които ще се качат на главната сцена наред с Erykah Badu, Fatboy Slim, Kosheen, Chambao и Nneka, са GROOVE ARMADA DJ SET, а електронния звук на BREAKAGE и MICKEY MOONLIGHT, пък ще допълни този на останалите легенди на DJ сцената.

Електронното дуо GROOVE ARMADA, което през септември 2010, официално обяви, че турнето им във Великобритания и Австралия ще бъде тяхното последно като група и това ще са последните им концерти на живо с музиканти, пристигат на ELEVATION 2012. На фестивала те ще зарадват българската публика с новото си сценично шоу Red Light ‘Decks & FX’.

Гениалният талант BREAKAGE, който вече има множество класически рилийзи зад гърба си, комбинира богати тонове и чувство за пространство в миксовете си, ще премине през стиловете от дръм ен бейс към дъбстеп на DJ сцената, на която ще се качи и Mike Silver познат още като MICKEY MOONLIGHT.

За да завършат напълно усещането за истински фестивал, от ELEVATION са подготвили за посетителите, не само страхотна музика, но и още много други забавления.

Билети за фестивала, който ще се проведе на 22, 23 и 24 юни, могат да бъдат намерени само в мрежата на Eventim на цена от 99лв.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Цветанов

    0 0 Отговор
    След провала миналата година няма да отида отново , липсва им организация , те нормално място за сцена не можаха да изберат при толкова голям избор в България избраха едно от най ветровитите предполага се защото така им е било по евтино