Last news in Fakti

17 Март, 2019 07:00 25 851 1

Вашият хороскоп за днес, 17.03.2019 г.

  • хороскоп

Подходящ ден за начало на диети и оздравителни процедури

Вашият хороскоп за днес, 17.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ако успеете да стигнете до консенсус с близките си, то днешният ден няма да е минал напразно. Оригинални идеи няма да ви липсват, а и желание да ги осъществите. Все пак не позволявайте да прехвърлят на вас цялата работа.

Телец

Не се претоварвайте и си пазете сърцето. Всякакви вълнения и драматични изпълнения оставете за вечерта или за утре. Ако не приемате нещата като досадно задължение, днес бихте могли да свършите работа за цяла седмица.

Близнаци

Днес е подходящ ден да започнете диета за отслабване, естествено, ако имате нужда. И без друго ще се чувствате доста жизнени, а и ще имате много работи за вършене, така че може и да не ви остане време за извънредни похапвания.

Рак

С големи очаквания започвате деня. Най-добре е да не губите положителната си настройка. Така или иначе всичко зависи от отношението ви към него, останалото е маловажно.

Лъв

Опитайте да сте обективни. Това по принцип е трудно достижимо, а и вие с този океан от емоции, съвсем се обърквате. И все пак е добре да погледнете нещата отстрани, ще ви помогне за много неща.Предизвикателен ден, но пък ползотворен. В никакъв случай не се отчайвайте.

Дева

Днес ще имате много по-голяма нужда от тонизиращи средства. Опитайте да бъдете по-мили и усмихнати към света, не приемайте всяка спънка като провал и ще положите едно успешно начало.

Везни

Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще подобрите деня на всички около вас. Днес са възможни застойни процеси в организма, така че не забравяйте бутилката с минерална вода, когато излизате.

Скорпион

Много добър ден за сериозни действия. Ще имате много домашна работа, но затова пък ще изпитате удовлетворение от факта, че ще сте се справили експедитивно. Не се нервирайте, ако не всичко става на момента, все пак всяко нещо си има инкубационен период, не насилвайте нещата.

Стрелец

Доста динамичен ден, ще се наложи да си записвате всичко, което трябва да се свърши. Не пропускайте да прегледате списъка със задачи. Опитайте да не закъснявате за срещите си.

Козирог

Денят е по-скоро приятен. Не се обръщайте за съвети към егото, а към сърцето си и ги следвайте.

Водолей

Сутринта не прекалявайте със закаляващите процедури, избягвайте студената вода. Днес е най-добре да не проявявате прекалена активност, а и не се вслушвайте в слуховете, които се носят за вас, само ще ви скапят допълнително.

Риби

Добре е да се погрижите за линията си. Заложете само на екологичните продукти, намалете сладкото и пийте само минерална или филтрирана вода. Денят е подходящ и ако ви се налага да си търсите помощници, днес може би ще срещнете най-подходящия човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ергелина памукова

    4 0 Отговор
    Всичко е точно.