Last news in Fakti

18 Март, 2019 19:16 26 572 24

Тези вещи привличат безпаричието в дома ви (СНИМКИ)

  • вещи-
  • предмети-
  • лоша енергия-
  • жизнено пространство-
  • съвети-
  • дом

Отървете ли се от тези предмети ще се отървете и от негативната енергия около себе си

Тези вещи привличат безпаричието в дома ви (СНИМКИ) - 1
Снимки: shutterstock

В дома на всеки има вещи, които е по-добре да не са в него. Някои от тях са непотребни и неизползваеми, но ни е жал да изхвърлим, други заемат много място или пречат, но пак не ни се иска да се разделим с тях. Дали от сантименталност или от мързел, много хора просто трупат вещи, които събират прах, стават развъдници на буболечки и вредни микроорганизми и застрашават здравето ни. Освен опасните, ненужни и безсмислени предмети в домовете ни има и такива, които ни влияят негативно по друг начин и наистина е добре да изхвърлим възможно най-скоро. Тези неща са заредени с негативна енергия. Ако се отървете от тях, ще се отървете от натрупаната лоша аура в жизненото си пространство.

Вижте кои са вещите, които е най-добре да махнете, за да подобрите не само вида на дома си, но и живота си като цяло.

Вижте кои са те:

Счупено стъкло
Счупените огледала или пукнатите прозорци не трябва да стоят в къщата при никакви обстоятелства. Специалистите по фън шуй и медиумите твърдят, че счупените огледала и стъкла поглъщат положителната енергия и я превръщат в отрицателна. Те носят нещастие и провал. Все пак всички знаем поговорката: „Ако счупиш огледало, те чакат 7 години нещастие”.

Тези вещи привличат безпаричието в дома ви (СНИМКИ)

Счупена посуда
Както счупеното стъкло, така и счупената чиния или чаша поглъщат като гъба негативи. По-добре ги сменете с нови, защото освен това не е много удобно от такава посуда да се яде или пие.

Стара техника
Счупеното или неработещо оборудване няма място в дома ви. Според експертите по биоенергия, всички домакински уреди са в състояние да поглъщат и съответно предават отрицателна енергия. По-добре се отървете от тях и освободете пространство в дома ви.

Стари дрехи
Може би всеки в апартамента си има стари обувки или дрехи, оставени „за спомен” и „за всеки случай”. Много негативна енергия обаче се събира у тях. Именно тази енергия създава семейни проблеми и такива в личния живот и здравето. Не се страхувайте да се отървете от старите неща, а дайте път на новото.

Тези вещи привличат безпаричието в дома ви (СНИМКИ)

Вещи на починали
Много е важно да помним близките си, които вече не са сред нас, но не трябва да пазим вещите им. Нещата на починалия излъчват силна негативна енергия и може да имате проблеми със здравето си заради тях. Такива неща трябва да бъдат изгорени. Добре е да приберете снимките им в кутия и да ги държите в мазето.

„Мъртви” неща
Глава на отстрелян елен, колекция от пеперуди или сухи цветя. Те красят интериора, но всъщност са истински енергийни вампири и поглъщат цялата положителна енергия. Добре е да не ги държите в жилището си.

Тези вещи привличат безпаричието в дома ви (СНИМКИ)

Неработещи часовници
Счупеният часовник е много лош знак. По-добре или го ремонтирайте или просто го изхвърлете, без грам да го мислите.

Изхабени почистващи материали
Стара метла или прокъсана вече кърпа за ръце. Това са неща, които съществуват в почти всяко домакинство, но всъщност са просто източник на негативна енергия и проблеми. Препоръчително е да изхвърлите в кофата.

Несъществени и нефункционални вещи
Един чорап или пък чехъл — това са неща от ежедневието, което вече може да не използвате по предназначение. Те блокират положителната енергия. Отървете се незабавно от тях.

Тези вещи привличат безпаричието в дома ви (СНИМКИ)

Снимки с негативно съдържание
Имате картини или снимки, които всъщност не ви носят положителни емоции. В такъв случай е по-добре да не ги държите в дома си. Те ще донесат нещастие не само на вас, но и на близките ви и ще повлияят на психическото ви състояние.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 саша

    78 18 Отговор
    По-голяма глупост скоро не бях чела!!!

    Коментиран от #13

  • 2 vasik atanasova

    37 10 Отговор
    кой вярва на тези неща ?
  • 3 Random

    33 6 Отговор
    Нямате какво да публикйвате и затова копирате стари статии?
  • 4 Жокер

    39 14 Отговор
    Много истини има в статията. Изхвърлете всичко което е написано и ще видите как домът ви ще светне и на душата ви ще стане леко
  • 5 noname noface nonumber

    73 3 Отговор
    Нищо вярно да ви открехна....първо не са предмети, а са политици и не са в дома ви, а в парламента другото е суеверие и простотия
  • 6 onq s konq

    25 6 Отговор
    Вярно е че са вредни изредените предмети,НО ПОЕДИНИЧНО.А ако си ги държим всичките в КОМПЛЕКТ,те се НЕУТРАЛИЗИРАТ ВЗАИМНО и това дори може да донесе щастие и късмет.
  • 7 Гол

    32 5 Отговор
    Най добре изпразнете цялата къща и живейте само на голи стени!!!Е гати простотията!!
  • 8 Голям прос

    25 1 Отговор
    Тия глупости кой ги мисли? Значи ако счупя едно свредло напоюовина да го хвърля, а не да го заточа и да продължа да работя. Счупено огледало мога да го изрежа с по-малки размери. Като че ли стъкларите са най-нещастните хора.
  • 9 ГОСТ

    34 1 Отговор
    А знаете ли кое привлича парите?1...здрави стъкла 2... здрава посуда 3...нова техника 4... нови дрехи и така нататък и не на последно място снимки от почивката подпрени на БМВ то не на такива като теглиме кредит или искаме разсрочване
  • 10 Ефрейтора

    34 2 Отговор
    Аз пък си мислех, че Тиквата привлича безпаричието, ама не било !!?
  • 11 ванката

    20 3 Отговор
    хахаха значи милонерите които имат цяла изложбена зала с убити и препарирани животни ще обеднеят ... вярно е че старите и ненужни неща в дома ни са излишни но чак такива небивалици вече е малко прекалено
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Оптимист

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "саша":

    Продължавай да четеш Факти , има надежда !
  • 14 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец

    6 2 Отговор
    ЧЕ ТВА ГО ЗНАЕМ НО ЗА ПРОКЛЯТИЕ ОТ СЪДБАТА КВО СЕ КАЗВА
  • 15 Абвг

    5 0 Отговор
    Има една приказка, "Сливи за смет" се казва. Неслучайно е създадена.
  • 16 Ивайло

    5 0 Отговор
    Е те това е мега яката простотия!!!! Дайте за най-сигурно да си опразним къщите от всичко, само едни голи стени и под да останат, за да сме сигурни, че сме баш по Фънх*й!!!
  • 17 Jazzsmoke

    3 0 Отговор
    Тази статия е писана от клошари.
  • 18 Paxnas

    2 1 Отговор
    Изхвърляме старото за да купим ново,със съмнително качество,чета статията и направо ще се разплача от умиление за грижата за човека.

    Коментиран от #19

  • 19 Wonderchild

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Paxnas":

    Хахахах :D много гнусна статия, да. Много.
  • 20 един

    2 2 Отговор
    Особено ненавиждам кожи на убити животни, както и препарирани, висящи на стената. Това направо е зловещо! Не зная каква отрицателна енергия притежават тези неща, но са и израз на изключително лош вкус. Както и разни рога и други символи на човешката жестокост!
  • 21 Феса

    1 1 Отговор
    Глупости на търкалета768
  • 22 ЦО КА

    0 0 Отговор
    Ха Ха
  • 23 Иванова

    1 0 Отговор
    ,,Човек вижда толкова, колкото знае!," С тези съвети, никой не ви задължава да изхвълите всичко! Има стари вещи, които са артефакти! Никой не ви казва, че вещи, като кандило , ибрик, вретено и бр., използвани в бита на предците ни трябва да изхвърлит! Нито златните оендари на баба Ви! Запазете пукнато гърне, хаван и др дом посуда! Тя е ценна, защото съдържа положителната енергия на тези, които са я ползвали! Изхвърлете старите гуменяци, но не цървулите , Изхвърлете олющеното поцинковано съдче, но не меденото котле Изхвърлете черните пердета и завеси! Оставте , ако щете , жилището без щори! В Германия няма да видите,,скрити" зад прозорците хора! Там, може да наблюдавате какво прави семейството, когато си е у дома! Като на филмова лента! Това, че вие не вярвате, съвсем не означава, че съветите са глупост!,,Опитайте и пак ще си говорим"" /Реклама за Харманлийско кебапче./
  • 24 Иванова

    0 0 Отговор
    Извинявам се за правописните грешки/изпуснати букви./.