Last news in Fakti

1 Април, 2019 07:00 20 331 1

Вашият хороскоп за днес, 01.04.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забавен ден за всички зодии

Вашият хороскоп за днес, 01.04.2019 г. - 1

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Странен ден. Ще има доста изненади, неочаквани неща, но пък ще е интересен и забавен. Пошегувайте се, създайте настроение, вие го правите по изключителен начин.

Телец

Ще се чувствате спокойни и удовлетворени, ако получите резултатите, на които се надявате. Малко несвойствено ще е поведението ви като цяло. Затова пък чувството ви за реалност и конкретност ще е наистина за завиждане (както винаги, впрочем).

Близнаци

Спорт и свобода ще са ключовите ви думи за днес. Непременно отдайте време и внимание на пролетните занимания. Може би почистването няма да е най-приятното, но пък пътуването до нови места, наистина ще ви зареди.

Рак

Доста страстно ще действате днес, дано околните не приемат това поведение за налудничаво. Ден за разчистване и изхвърляне на ненужното. Дайте път на новото начало в себе си.

Лъв

Интересен месец се очертава за вас. Ще се наложи да сте добре организирани и да планирате внимателно. Този ден е изпитание доколко имате чувство за хумор и се справяте с предизвикателствата. Усмихнете се на света и забавете малко темпото, съзерцавайте красотата на цветята, вместо да спорите.

Дева

Изглежда първият ден на април ви заварва в планиране на пролетно почистване и великденска подготовка. А е добре да намерите време за повече разходки и широки простори. Нахранете душата си, а тялото ще я последва.

Везни

С радостни шеги и веселие ще посрещнете новия месец. "Лъжливата" нова година, а всъщност съвсем истинската, защото ни носи пробуждане, птичи песни, усмивки, разцъфтяване. Вдишайте пролетта, бъдете вдъхновени и вдъхновявайте и другите.

Скорпион

Къде на шега, къде наистина, днес ще ви се иска да си поседите у дома. Имате нужда от уют, от близост, от грижа. И не е само мястото, което ги носи, а хората и самото вътрешно усещане за дом. А най-важното е вие самите да носите в себе си вашето у дома. Днес е денят да го намерите. Да си дадете отговор на този въпрос.

Стрелец

Днес няма да ви свърта на едно място. Имате нужда от въздух, от движение, от промяна. И никой не би могъл да ви спре, освен собствените ви ограничения. Просто решете къде искате да отиде и идете. Разбира се, бъдете реалистични.

Козирог

Днес ще имате нужда от сигурност и спокойствие. Наличието на повече финикийски знаци ще ви донесе допълнителното усещане за царственост и изобилие. Хубаво е днес да не преяждате и да не се заседявате покрай трапезата. Вместо това си направете една малка разходка.

Водолей

Въодушевлението днес ще прерастне в желание за изява. Не е нужно да е театрална, макар че би ви отивала. Не се впускайте в спорове, така едва ли ще се роди точно истината. Подарявайте цветя и радост, бъдете самата пролет!

Риби

Един ден, в който ще сте доста разсеяни и размечтани. Сякаш ще сте потопени в друга реалност. Време за по-дълбока връзка със себе си, за разпускане и релаксация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.