Last news in Fakti

4 Април, 2019 17:08 7 061 11

Как се целува всяка зодия?

  • целувка-
  • целува-
  • зодия-
  • зодиак-
  • хороскоп

Вижте какви видове целувки предпочитат представителите на всяка зодия

Как се целува всяка зодия? - 1
Снимка: Shutterstock

Вижте какви видове целувки допадат най-много на представителите на зодиакалните знаци и как може да впечатлите всяка зодия с уменията си.

Овен
Целувка по челото носи наслада на Овните. Докосването там ги възбужда, а този тип целувка показва, че наистина ви е грижа за тях.

Телец
Телците са страстни и обичат близостта. Те искат да са ви прегърнали, докато ви целуват, да усещат тялото ви в ръцете си. Харесват целувката "пеперуда" – когато се приближите до лицето на партньора, започнете да мигате и така се докосват неговите и вашите мигли.

Близнаци
Близнаците обичат сладките и мили целувки. Задължително трябва да усещат усмивката ви, докато се целувате. Близнаците винаги се усмихват и кикотят леко между целувките и шепнат нещо.

Рак
Най-голямо удоволствие им носи целувка под душа или в морето, тъй като са водни знаци и това ги възбужда.

Лъв
Старомодните и ретро целувки са им слабост, искат да се почувстват като в стар филм. Наклонете ги надолу, все едно танцувате и ги целунете бавно.

Дева
Девите са традиционалисти. Почитатели са на традиционната целувка с език, докато се прегръщате. Не се нуждаят от нищо повече, за да им е хубаво с вас.

Везни
Бърза и нежна целувка по бузата носи удоволствие на Везните. Това е мил жест, показва, че сте топли хора и че не гледате на тях само като на сексуален обект.

Скорпион
Милване, галене, страстна и дълбока целувка, която продължава поне няколко минути – това се харесва на Скорпиона. И не го интересува, че сте на публично място с много хора.

Стрелец
Трябва да са в обятията ви, да почувстват, че са целият ви свят. Стрелците също обичат страстните целувки, обожават и да ги целувате по врата.

Козирог
Козирозите са традиционалисти и много лоялни партньори. Харесват старите и мили жестове, наистина ще ги впечатлите, ако целунете ръката им или ако оставите те да целунат вашата.

Водолей
Те не понасят скуката, искат нещо уникално и разнообразно. Целунете ги по нестандартен начин, изиграйте някоя сцена от филм. Например, целувка на обратно, като тази от “Спайдърмен” и “Кварталът на богатите”.

Риби
Милите, крехки и нежни Риби много се радват на ескимоската целувка с нослета. Така показвате, че ги цените и уважавате и чувствата са истински.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 арджентата

    0 2 Отговор
    :) Фенка съм на статиите на Мария Атанасова :) За моята зодия - познаха :)

    Коментиран от #2

  • 2 Да не си

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "арджентата":

    Овен ?!

    Коментиран от #4

  • 3 Pyan

    5 0 Отговор
    Пълни глупости.
  • 4 арджентата

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Да не си":

    Не... зодията на Владимир Димитров (Майстора), Стефан Стамболов, Атанас Буров, Христо Стоичков, Ванга, Моцарт, Шуберт, Менделсон, Мане, Моне, Байрон, Стендал, Чехов, Ромен Ролан, Жул Верн, Чарлз Дикенс, Жорж Сименон, Галилео Галилей, Николай Коперник, Чарлз Дарвин, Менделеев, Томас Едисон, Лагранж, Томас Мор, Борис Елцин. ...Не че мога да се меря с тях :)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Човекът зодия...!

    2 2 Отговор
    Това е най,, хубавата,,целувка, влажна,, кравешка,, целувка или да целунеш кривоуста баба с протеза, дори и да е закрепена с винтове...!!!! И все пак сериозно, целувката е най красивото нещо, което ценя.....!!!!
  • 7 Луд

    4 0 Отговор
    Зодия Пулев-целува без да пита.
  • 8 Малена

    0 0 Отговор
    Обичам целувките с любим за мен човек, обичам миговете, дните, годините с човек който е в сърцето ми, обичам да доминира, любя, обичам и желая само ако човекът ми харесва във всичко. Иначе съм пас. Зодия телец съм и обожавам зодия Дева и козирог.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хураций

    6 2 Отговор
    Не знам каква е тази моя зодия че толкова обичам да целувам жените по интимните части.
  • 11 Аз съм старица...!

    1 0 Отговор
    .. Обичам да целувам младежи, каква зодия е това...?!