22 Април, 2019 07:00 18 955 0

Вашият хороскоп за днес, 22.04.2019 г.

  • хороскоп

Лек и безгрижен ден за Телците, Скорпионите - изпълнени с хъс за работа

Вашият хороскоп за днес, 22.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Докато другите се наслаждават на пролетта, вие сте си поставили куп задачи за вършене. Не се вманиачвайте прекалено в чистота и реда. Днес е подходящ момент да отремонтирате някои неща у дома, вместо да ги изхвърляте.

Телец

Един лек и безгрижен ден, в който е добре да отхвърлите всякакви грижи и досадни задължения. Най-добре ще ви се отдават любовните дейности, не пропускайте момента, сега е сезонът.

Близнаци

Един ден неблестящ с никакви особени събития. Можете спокойно да се отдадете на домашни занимания. Най-вече ще искате да си починете в непринудена обстановка и сигурно ще успеете да го направите.

Рак

Ден, в който ще ви се иска да свършите доста неща и в крайна сметка май всичко ще остане недовършено. Не се потискайте, днес не е ден за сериозни занимания, забавлявайте се.

Лъв

За вас нещата ще имат по-сериозно материално изражение. Това не значи, че и вие ще подходите сериозно към това, което става, но все пак поне се опитайте да не сте големи прахосници.

Дева

Реализацията на проектите може да се окаже твърде скъпа. Избягвайте да давате обещания. Денят е неподходящ за контакти с хора от чужбина.

Везни

Ще ви се иска да помечтаете на спокойствие, необезпокоявани от никого. Денят не предполага съществени събития, така че с чиста съвест можете да се отдадете на мечтите си.

Скорпион

Днес ще сте необикновено амбициозни и изпълнени с хъс за работа. Желанието ви да увеличите доходите си трябва да подкрепите с нужните действия. Пред вас ще се открият нови възможности.

Стрелец

Всички ще релаксират, а вие ще си мислите за несвършените задължения. Сериозността е хубаво нещо, но не е днес времето за това. Ако се наложи да се изявявате на обществени места ще имате завиден успех.

Козирог

Чудесни възможности ще ви радват днес. Имате проблеми, но се очертават шансове да направите крачка за подобряване на досегашното положение. Позитивни мисли - това е рецептата ви за успех.

Водолей

Идеален момент да тръгнете нанякъде. Душата ви жадува за нови впечатления, дайте ѝ ги. Днес ще гледате доста по-оптимистично на света и тези, които ви познават има да се чудят какво ви се е случило.

Риби

В никакъв случай не оставайте сами на днешния ден. Днес трябва да се огледате в очите на другите (в пряк и преносен смисъл). Причината за всяко едно противоречие потърсете най-напред в себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА