Last news in Fakti

12 Май, 2019 16:52 6 139 8

Прочут британски комик открит мъртъв от българската му приятелка

  • фреди стар-
  • британски комик-
  • починал-
  • българка-
  • семейство-
  • разказ

Фреди Стар починал от инфаркт, докато Нели Георгиева била на пазар

Нели Георгиева, жената, която полагаше грижи до последно за британския комедиен актьор Фреди Стар, който почина от инфаркт, разказа за съжителството си с него и за онова, което е опитала да направи за разкъсаното му семейство.

Пред британския вестник Sun 47-годишната българка разказа, че след смъртта на Фреди тя се опитала да се свърже с всички негови близки. Незнаейки какво да прави с тялото на покойника тя се свързала с британското посолство и опитала да събере всички негови близки, умолявайки ги да се съберат само този път. Семейството на комика от години не разговаряло и не общувало.

Фреди имаше шест деца от четири различни съпруги. С последната - 38-годишната Софи Лея, той се разделя през 2015 г.

„Надявам се да се чуя със семейството му, с неговата дъщеря или със сина му. Не знам какво да правя. Искам от посолството да ми се обадят, да ми кажат какво се случва, какво да правим с тялото му.”, обяснява последната му съжителка.

Българката разказва как открила безжизненото тяло на Фреди в дома му в Михас в четвъртък, когато се върнала от пазар. По-късно испанските власти потвърдиха, че е починал от инфаркт.

Тя разказва, че комикът прекарал последните си часове в ужас с тримесечното им коте, наречено Малкият Фреди.

„Той е прекара цял ден целувайки и прегръщайки Малкия Фреди. Той има същите очи като Фреди и лицето му е нахално като неговото”, споделя Нели.

Жената първоначално била чистачка в апартамента на Фреди, а по-късно започнала да се грижи изцяло за застаряващия комик. Така в даден момент тя се преместила да живее при него.

Тя разказва пред британското издание, че Фреди отказал пушенето, но се нуждаел от кислороден апарат, за да може да диша.

„Живях с него четири години. Бях добър приятел. Обичах го - не романтично, нито сексуално, а като човек, като приятел, като спътник. И Фреди ме обичаше. Той би казал: „Нели, ти си моят ш...н ангел“. Той винаги се усмихваше и разказваше шеги. Той беше страхотен човек”, спомня си българката.

Фреди бил приеман в болница два пъти през последните две години, като и двата пъти се наложило да викат линейка. В деня на смъртта му обаче, той изглеждал добре.

“Отидох в магазина за 30 минути и когато се върнах той беше мъртъв. Преди беше добре. Гледаше телевизия и играеше с котката и нищо не го притесняваше. Но имаше проблеми със сърцето. След една от операциите му беше в кома за известно време. Когато го срещнах, той беше болен. Имаше астма и проблеми с белите дробове. Той имаше много проблеми, но така и не разбрах колко е зле всъщност.

Нели признава, че дълго време не знаела за славата и известността на своя съквартирант.

"Фреди беше нормален човек. Той никога не се е държал като звезда. Веднъж отидохме за кафе и хората искаха да се снимат с него. Предположих, че са негови приятели", разказва Нели и допълва: “Тогава един ден той ми показа свои снимки с Мик Джагър и Рой Орбисън и осъзнах, че това не са били негови приятели, а негови фенове."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    15 19 Отговор
    Умрял е от смях с такваз булка!
  • 2 Зверо

    13 16 Отговор
    Малиии тая го е изяла.....
  • 3 ГОСТ

    39 0 Отговор
    ПРИ ТОЛКОВА ДЕЦА ДА СИ ОТИДЕ В САМОТА....? ЛОША РАБОТА......БОГ ДА ГО ПРОСТИ......
  • 4 малеее

    13 19 Отговор
    Ако това ми е жена отдавна щях да се гътна.Горкия комик бая зор е видял.
  • 5 Иван Вазова

    5 2 Отговор
    Смърт е това, най-вероятно...
  • 6 К.Б

    4 5 Отговор
    Нелито, много накичена 😉
  • 7 УжасТ

    4 6 Отговор
    Какви гадно изоставени ръце.... А обикновено такива дребни неща говорят доста за притежателя си...
  • 8 ами

    1 0 Отговор
    Не мога да разбера защо хората коментират жената. Главния герой е Фреди Стар, но явно тези дето пишат не знаят кой е той и започват да се нахвърлят незнайно защо, върху българката. Да коментират вида и, а тя не е манекенка и нищо не изисква да е изваяна. Тези дето коментират нека да се погрижат за някой възрастен човек и да видят дали е лесно, а не да си бърборят хей така и да плюват. Бог да прости този велик комик.