Last news in Fakti

21 Юни, 2019 11:43 132 566 116

Морето поглъща Варна и Бургас до 2031 г.

  • 2031 г.-
  • черно море-
  • варна-
  • бургас-
  • климатични промени-
  • морско равнище-
  • жуселино нобрега да лус-
  • бразилски ясновидец-
  • мрачна прогноза-
  • бъдеще

До 2023 година пък средните температури през лятото ще бъдат 42-43 градуса, твърди най-известният пророк на нашето време

Морето поглъща Варна и Бургас до 2031 г. - 1
Снимки: shutterstock

Климатичните промени ще променят изцяло планетата ни и начина ни на живот. Промените, които ще настъпят, ще окажат силно влияние и върху България. Това твърди известният бразилски ясновидец Жуселино Нобрега да Лус, който за пръв път е в страната ни.

Наричат го "най-известния пророк на нашето време", заради дарбата му да вижда в бъдещето. Самият той обаче, определя себе си като анализатор на бъдещи събития.

"Не съм нито ясновидец, нито магьосник. Само пиша писма, които да помогнат на хората да си променят живота", споделя бразилецът.

В интервю за телевизия Bulgaria on Air, той разказа за опасностите, пред които ще се изправи страната ни и защо някои от събитията, дори и предсказани, не могат да бъдат променени или избегнати.

Морето поглъща Варна и Бургас до 2031 г.

Климатичните промени и глобалното затопляне ще са причина за огромни промени в света и живота на хората, обяснява той и допълва, че над България също е надвиснала заплаха от сериозни наводнения.

До 2023 г. средните температури през лятото ще се повишат до 42-43 градуса по Целзий, а океаните и моретата ще погълнат огромни територии от сушата.

"Основното, което хората трябва да знаят е, че е нужна глобална промяна, най-вече по отношение на околната среда, тъй като съществува риск до 2043 година 80% от населението на Земята да изчезне, заради климатични катаклизми", обяснява пророкът, предсказал смъртта на алпиниста Боян Петров и пожара в Нот’р Дам.

"До 2031 г. нивото на световния океан ще се повиши драстично и водата ще залее обширни територии, навлизайки навътре в сушата от 2-3 км. до 100 км. Сред най-засегнатите и ощетени страни ще е и България", заявява Да Лус.

През 2038 г. населението на Земята ще бъде 14 милиарда души и храната няма да достига. За да се изхрани човечеството ще са необходими още две планети, обясни още Жуселино Нобрега да Лус.

Нобрега да Лус предупреждава също, че на 17 февруари 2021 г. може да се осъществи атентат срещу наш политик в София. Ще гръмне бомба, но ще има и престрелка, поради което ще има много пострадали. „По целия свят има много терористични клетки. Във Франция те са 1200, в България има 300. Една клетка се състои от между един и десет души“, пояснява той.

На 17 ноември 2024 г. пък бразилецът прогнозира смяна на българското правителство и огромна политическа промяна. На власт ще дойде партия с десни възгледи, която още не е създадена.

Жуселино Нобрега да Лус

Морето поглъща Варна и Бургас до 2031 г.

Определят го като бразилския "Нострадамус". С голяма точност, бразилският ясновидец предсказва множество събития, сред които са катастрофата в Чернобил и пожарът в Нот'р Дам.

Роден е на 7 март 1960 година в град Флориано, провинция Парана в Бразилия, в бедно семейство. От 5-годишен, заедно с брат си, събира старо желязо и стъкло, които продават, за да помогнат нa семейството си и да могат от време на време да си купуват евтини сладкиши. За пръв път дарбата му се проявява когато е едва 5-годишен. Необяснимата психическа активност, която показва, е необяснима за родителите му и му носи много проблеми през следващите няколко години. Майка му дълги години го води по лекари, психолози и екзорсисти, убедена, че нещо не е наред със сина ѝ.

На 9-годишна възраст сънува първия си пророчески сън, след който всеки следващ сън той разказва на семейството си и баща му старателно записва всичко.

След навършване на 13 години, неговите духовни водачи го насочват и го ориентират към писането на писма до хората, чиито съдби вижда в съня си или до общественици и политици, които могат да повлияят на големи групи от хора.

Нобрега да Лус е известен с точните си предсказания, които отдава освен на пророческите си сънища и на математически изчисления.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 192 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    171 27 Отговор
    вижте този коментар през 2031, в него все още ще пише, че са пълни глупости и нищо няма да стане с морските градове :)

    Коментиран от #13, #107

  • 2 Реалист

    242 35 Отговор
    Гледах видео-предаване в което водещия извъртя един шамар на ясновидец като тоя и го пита после що не го е предвидил, хахаа... Илач за наивници и балъци НЯМА

    Коментиран от #89

  • 3 JEEP

    120 29 Отговор
    Ще има обяви от типа: "Продавам къща в Сливен - първа линия до морето". Майтапа на страна. Не е много сигурно това дето го кава. Отделно бургаския залив поръва (май с някакви мм на година), а варненския се издига.

    Коментиран от #35

  • 4 Радо

    209 30 Отговор
    Значи още цели 5 години ще ги търпим крадливите герберасти!!!

    Коментиран от #29, #43, #74

  • 5 Vlб

    96 16 Отговор
    Ако влезе 2/3 км ще съм на 1ва линия .
  • 6 гого

    194 23 Отговор
    Ужас,ГЕРБ ще ни тормозят до 2024???

    Коментиран от #114

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 SAAB

    34 17 Отговор
    Аха.......сега стана ясно къде е " островът на главанака".......махалата на София ще остане , като остров.......с площ един ...мавзолей :)
  • 9 Townboy

    51 9 Отговор
    Шкумбата преди години имаше един страхотен виц: - Гледах Жириновски, косата ми опада, никнат ми гърди!

    Коментиран от #53

  • 10 Пенислав

    40 18 Отговор
    И на мен тука една ми го поглъща.

    Коментиран от #58

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Попов

    43 8 Отговор
    В цялата статия няма е помен от заглавието. Българска журналистика. В
  • 13 гост

    78 20 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Това не е "пророчество" на този , а нещо изчислено и доказано от най-добрите учени в областта !! При разтопяването на ледовете морското ниво ще се повиши между 30 и 60 метра в отделните страни !! Има съвсем точна карта в няколко сайта , включително а National Geographic !! За България не е толкова зле , но ниските части на Варна и Бургас наистина ще са наводнени !! А по Дунав морето ще влезе почти до Свищов , повече в Румъния , щото е по-ниско ! Черно и Каспийско море ще се съединят , а Крим практически остава едно малко островче на 200-300 км от сушата !!

    Коментиран от #14, #21, #42, #102

  • 14 Реалист

    48 37 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Ей гостенино стига си плашил хората с поредните глупости дето пишеш ами просто ти изчезни не мога да те трая огвратитко.

    Коментиран от #15, #16, #18, #49

  • 15 гост

    29 16 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Ето ти тука картичка да поразгледаш подробно , белким вденеш нещо !!! Единствения спор е за датата , но 5-6 години по-рано или по-късно май не са от толкова голямо значение !!!! Ако искаш може да я намериш и на бая други места , да не кажеш , че тия лъжат , не всички това казват !!! https://offnews.bg/offtopic/kakvo-shte-se-sluchi-ako-se-raztopi-ledat-na-zemiata-262803.html

    Коментиран от #19, #81

  • 16 гост

    32 28 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Между другото както забелязваш цялата област около Санкт Петербург плюс практически половината европейска част на Раша също се намират под водата !!!! Ужас , другарю , батюпката какви "ракетки" ще измисли срещу това ??? Хахаххахах !!!

    Коментиран от #22

  • 17 123

    83 12 Отговор
    Ако може морето да погълне и целия бетон по морето ще бъде най-добре

    Коментиран от #57

  • 18 гост

    34 18 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Също между другото новата дружка на Путя също го яде двоен !!! Две трети от Истанбул , барабар с най-голямото летище (хахахха) и всичко до Одрин също са в небитието !!!!
  • 19 Реалист

    24 23 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Не ми показвай картичка а ми покажи рецептата да видя какви лекарства пиеш че не им знаеш имената като няма с какво да помниш остави майтапа много си зле отивай бързо на контролен преглет че може и да се умиришеш скоро .

    Коментиран от #20, #28

  • 20 гост

    15 14 Отговор

    До коментар #19 от "Реалист":

    Ауууу , колко оригинално , "хапове" , хаххахах !!! За толкоз години киснене по форуми само това ли успя да измислиш , ми че това си е пълна "творческа" импотентност , не че и половата ти е по-различна , хахахаххах !!!!
  • 21 Простосмъртен

    27 10 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Много си прав,ама на неграмотни хора как да го обесниш
  • 22 Знаещ

    18 18 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    И не само това.Северния ледовит океан ще залее още над 600 000кв.км от Рашка

    Коментиран от #71, #113

  • 23 Пио

    50 11 Отговор
    Това е най хубавата новина която съм чел. Алчни боклуци които погубиха планетата
    Да ви видим сега как ще се спасите с милиардите които имате. НЯМА ДА МОЖЕТЕ ЩЕ УМРЕТЕ КАТО ДОЛНИ БОКЛУЦИ!!!
  • 24 😁😁😁😁

    30 7 Отговор
    Да живее М.рудник.Зона ц.
  • 25 kech maniq 2019

    31 32 Отговор
    да идва Слави ,че тия от ГЕРБ още 5 години въййййййййй
  • 26 DDD

    7 10 Отговор
    Поглъща кривия
  • 27 Трой

    29 7 Отговор
    Нека да е така. Дай боже те хотелитеса на първа линия в морето. И след хиляди години ще са разкопки кагато ще ги отрият. Дано се случи това иначе няма оправия
  • 28 гост

    10 8 Отговор

    До коментар #19 от "Реалист":

    Ето вместо "хапове" , съвсем точно описание за България , само после на тебе да не ти притрябват хапове , хахахахх !!! https://www.168chasa.bg/article/6267722
  • 29 Катила

    14 38 Отговор

    До коментар #4 от "Радо":

    Още много ще ги тъпите, защото от тях по-кадърни няма....

    Коментиран от #111

  • 30 А,де ...

    39 5 Отговор
    На Шуменското плато, още стоят скобите, на които са вързвали кораби. През 2031 може да пуснат автобусна линия до ''пристанището'' :-)

    Коментиран от #61

  • 31 Бургас

    15 13 Отговор
    Ще погълне спермата ми Милена Трачева, и то още днес!
  • 32 Не, ще се спасят,

    10 4 Отговор

    До коментар #11 от "БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР":

    стъпвайки на кухи тикви!
  • 33 По- големи лъжци от българите, са бразил

    35 2 Отговор
    Забравили сте, преди години, тия мошеници гладни, измислиха синият скорпион, че лекувал болни от рак!!! :( Що на доверчиви и изпаднали в безизходица хора окрадоха парите! :( Тоя, ако познаваше, щеше да каже какво ще стане с мизерната Бразилия. Докато има наивни, ще има и лъжци!
  • 34 чукча

    27 4 Отговор
    Що за глупости.Като станем 14 млрд.,силните ще изядат слабите и пак ще сме 7-8 млрд.
  • 35 Мари

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "JEEP":

    Да не получиш шамар зад вратът, и да те попитам защо не си го предвитил ка то ясновидец. Язък за Варна !!!
  • 36 вулкан на Витоша

    32 1 Отговор
    Вероятно ще пострадат ,,шопските,, хотели на златните
  • 37 Redbul

    21 8 Отговор
    Планетата е съществувала милиарди години за кратко време я унищожихте долни хлебарки ще горите в ада

    Коментиран от #51

  • 38 Грую

    59 3 Отговор
    А бре пич, че то ако Варна и Бургас отидат под вода от Ню Йюрк само антената на Емпайър Стейт Билдинг ще стърчи над океана.

    Коментиран от #47

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 месара

    26 3 Отговор
    кои и за какво канят такива дето звездите им говорят? ние тук си имаме алена 🤣
  • 41 Московский комсомолец

    48 3 Отговор
    Ибаси майката , от терасата си ще ловя пресен паламуд!
  • 42 Гошо

    24 3 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    А Средиземно с Балтийско няма ли да се съединяват и Монт Блан да стане остров

    Коментиран от #46

  • 43 дано се е

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "Радо":

    Дано е сбъркал в сметките с тия от ГЕРБ
  • 44 Емил

    10 4 Отговор
    За всеки, който има и минимални езотерични знания, е ясно, че щом е получил видения на деветгодишна възраст (втората седмИца) - значи има ниски астрални виждания. Т.е. може да ви каже къде сте загубили нещо или как да се лекувате (но не защо сте болни).
  • 45 Стоян Маринов

    28 6 Отговор
    Всички предсказания се "сбъдват" след като събитието е станало и едва тогава те бъдат обявени. Така, че нито на 17.02.2021,нито на 17.11.2024 г, нито пък през 2031 година ще се случат споменатите събития. Спокойно и средните летни температури няма да са 42 градуса(т. е. няма да има дни с температури около и над 60 градуса по Целзий!!! )
  • 46 гост

    6 11 Отговор

    До коментар #42 от "Гошо":

    А при теб явно са се "сляли" двете полукълба в пихтиеста маса , за по-кратко пача !!!!! Цяла карта ви дадох да гледате , ама то за това се иска барем елементарна мисъл в пачата !!! Гледай коментар 15 и дано нещо нещо успее да пробие в тъмната празнота на междуушието ти !!!
  • 47 гост

    15 17 Отговор

    До коментар #38 от "Грую":

    Да , така е , но това тебе какво те грее ?? Нюйоркчани могат да извадят 40-50 милиарда и да си направят стена срещу морето примерно , а ти във Варна и Бургас какво ще извадиш , освен 5 лева да се напиеш от мъка ??
  • 48 Erectus Maxsimus

    21 6 Отговор
    И на мене ми се проведе,как през 2020г.пишките ни ще станат 30см. Поменувайтеме с добро.
  • 49 fobos

    4 5 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    VIRVİ Sİ ZABİY NEŞTO V ZADNİTE ÇASTİ ...ti si na MARS...TAM VODA NEMA PONE za SEGA...tam na senka şte si v pokoy....
  • 50 vasik atanasova

    14 2 Отговор
    аз щях да съм крайно негативен към този
    но като прочетох че е роден на 7 март
    само това ме кара да му вярвам
    но се питам защо един ясновидец не предрече нещо хубаво за планетата земя
    как може само негативни неща да се пишат
    на мене ми писна от тях !!!
    и защо трябва да ги чета ?
  • 51 браво господине

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Redbul":

    редбула вкъщи ли го забъркваш или ти го карат от Австрия?Твоя транспорт на храни и оцветена вода с химикали замърсява ли?

    Коментиран от #56

  • 52 гадател на боб

    16 0 Отговор
    БРЕ, АМА НАЛИ ТАКИВА КАТО НЕГО МНОГО ПЛЯМПАХА КАК С 2 000г. НАСТЪПВА КРАЯ НА СВЕТА, НЯКАКВИ КАЛЕНДАРИ НА МАИТЕ, ПУСТИННИ ОРНАМЕНТИ И ТОЗИ ТОГАВА КАКВИ ГИ КАЗА, А? АМА КАКВО ЛИ КАЗВА ЗА ГАЗОВИЯ ХЪБ "БАЛКАН", ШЕНГЕН, ВСЕ ПОСЛЕДНИ ЛИ ЩЕ СМЕ В ЕС И АКО Е ТЪЙ НЯКОЙ ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ЛИ И АКО НЕ, ЗАЩО? АХ, ДА, АМА ТОЗИ КУКУ ЗАЩО НИЩО НЕ Е КАЗАЛ ЗА ПАКЕТА "МАКАРОН", САЩ, НАТО, РУСИЯ, КИТАЙ, АМИ АЛА-БАЛА ПОРТАКАЛА! Я ГА ПИТАЙТЕ ПО ТЕЗИ НЕЩА И ДА ГО ВИДИМ ЩО ЗА ПТИЦА Е, А? АМА, ЧЕ ДЖЕНДЪР, ЩЕ НИ ПЛАШИ С ВАРНА И БУРГАС! НО БИВА ПРОСТОТИИ, АМА Я НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ! А И КОЙ МУ Е ЧУЛ УЖ НАПИСАНИТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ И ЗАЩО НЕ ГИ ЗАКАЧАТ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ, АКО Е ТАКА, А?
  • 53 Чарлз

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Townboy":

    Кашпировски имаш предвид.
  • 54 Ангел

    12 2 Отговор
    Само да му кажа на този сладур, че според повечето анализи населението няма да надхвърли 10милирда души. Дали заради войни, природни катаклизми или изхранване - това е максимума, който се допуска!
  • 55 хлмкн

    21 4 Отговор
    За тридесет години глобално затопляне 2 САНТИМЕТРА повишение на океана. Следващите 20год. 100 КИЛОМЕТРА навътре в сушата. Бразилски откачалник. Забвлявайте се.
  • 56 Аве ей

    6 6 Отговор

    До коментар #51 от "браво господине":

    Мисля,че човека е напълно прав унищожиха я за по-малко от5000 години
  • 57 Азз

    8 1 Отговор

    До коментар #17 от "123":

    Какво ще му е готиното плуваш плуваш и ритнеш някой покрив.
  • 58 Ай стига, бе!

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пенислав":

    Ай стига, бе!
  • 59 Манго Джери

    8 1 Отговор
    Що не предскаже тоя смешник числата за тотото и да си пусне едно филмче те така !!!
  • 60 Койчо

    11 4 Отговор
    Аз също съм познавал много пъти, в свои предсказания. Година преди пуча срещу Горбачов казах, че до края на август следващата година ще има опит за преврат. Преди това познах, че няма да се върне алпиниста Христо Проданов. За Боян Петров казах на приятели, с които бяхме на празненство, че ако тръгне, ще загине и остане там. Ето и бонус пророчество : скоро наш известен политик ще отиде на оня свят. Кой и как, няма да пиша. Ще се сетите,като чуете!
  • 61 Тогава

    21 1 Отговор

    До коментар #30 от "А,де ...":

    Тогава и любимият ни Тодор Колев е ясновидец - изпя "Шумен- пристанище на Варна". А, ЧЕСТИТО !
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Аспарух

    4 2 Отговор
    Най добре се смее които се смее последен. Ще видим кой на къде ще бяга.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Зависи

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "joni":

    Всеки знае за морско равнище но при глобалното затопляне се разтапя ледници който пълнят океаните и моретата и в случая черно море е свързано към Средиземно море и ще бъде наводнени градове и т. Н и ако не знаете баба ванка също каза че ще има апокалипсис българското крайбрежие да бъде под вода
  • 68 Никой

    0 2 Отговор
    Дано да ги глътнене,че вече не се търпи,само селски тарикати .Аман от глупаци.
  • 69 Въй

    4 0 Отговор
    Ебаси тъпотиити .
  • 70 бай Ив°

    41 1 Отговор
    Каквото ще става, ще стане. Планетата ни е притърпяла катаклизми, вероятно ще притърпи и още. Важното е да се събудиш сутрин, да се порадваш на новия ден, да дадеш обич на близките си и да получиш такава. И вечерта да затвориш очи с усмивка, дано утре да сме здрави и все така човечни! Помнете хора , животът е един!
  • 71 Владо Вр

    10 1 Отговор

    До коментар #22 от "Знаещ":

    Атлантика залива Ню Йорк и големите езера, стават огромен залив. Мисисипи с размерите на Средиземно море, а централните щати под вода. Флорида и Калифорния - също. Остават Скалистите планини и Кордилерите. Потоп, какво да се прави.
  • 72 Повръщащия

    15 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: От 5-годишен, заедно с брат си, събира старо желязо и стъкло, които продават

    И в България пророците събират от малки желязо и какво ли още не.
  • 73 Глория

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "joni":

    А ти да си чувал случайно за КИРИЛИЦА?
  • 74 Дедо Вангьо

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Радо":

    Виж сега пич, дарбата му се е проявила когато станал на 5 год. Следователно, времево изостава с 5 г. Иначе казано, някой ще си плати за престъпленията през 2019г
  • 75 Emo

    2 2 Отговор
    Sigurno e istina zisto ne
  • 76 Калчо

    2 2 Отговор
    Колко тъпи и неграмотни хора има още! Човек да го е срам да чете коментарите им! Господи, слез на земята и си прибери вересиите !
  • 77 Белчо

    6 0 Отговор
    А южната ни граница ще се мие от Бяло море...
  • 78 Дима

    6 3 Отговор
    Ако сте Ходили на Побитите камъни, до Девня май бяха, там е било дъното на морето. Нищо чудно след време морето пак да се върне, където е било.
  • 79 Експерт

    1 2 Отговор
    Дано залее бетона!
  • 80 БНСРП

    8 2 Отговор
    Стига глупави статии.От както се помни света все разни пророци предричат края на света.И най вече идиоти подтикнати от производителите на зелена енергия за да си продават стоката. Природата се самообновява сама. Дайте сега да избием някои нации и племена да се намали популацията на света и да стане равновесие .Дайте да се върнем в 18 век. Без ток,без вода, без транспорт колко ще оцелеят.Някой се е напушил и осъществил връзка с кораба майка.Че американците са тъпи и вярват на всичко което им се поднесе е болната истина. Но защо трябва и ни да вярваме на разни идиоти с психични разтройства следствие от наркотиците или някаква друга причина. От 1999 г до сега колко пъти се предрече края на света,досега не е станал. Може да се случи но ако ние сами си го причиним с непрестанната надпревара на някои държави.Всичко си има начало и край, а кога ще дойде никой още не е предрекъл.
  • 81 бай Даньо

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Интерерсна карта! Начи без да съм циничен отричащ глобалното затопляне от геостратегическа гледна точка няма как да и се радвам повече на тая карта. Трагедия е за всички но за България най малко. Македония пък ще е предоволна да види гръцката Македния под вода. Първо се вижда че България като цяло ще бъде по малко засегната от съседите си. Жалко за Бургас и Варна особенно за Бургас ха-ха, но Букурещ и Констанца двата най-големи града на Румъния изчезват (Румъния е в много жалко положение, очаквам хъшове от сам Дунава) , още изчезне и Солун, Одрин, Истамбул, вероятно и Атина ... Доброто е че България става средиземноморска държава - цената за нас Свиленград също под вода. Нещо за което са загинали толкова българи в началото на 20 век се осъществява ... Егейска Тракия изчезва с гърците нямаме какво да делим ставаме братя ... Изчезват 90 % от гръцките острови ( няма Тасос, няма Самотраки) , докато Карнобат бийч става номер едно туристическа дестинация в Европа, само е малко е по-шумен за вкуса на нашенските пуритани ... ха-ха. Гърция ще развива леководолазен туризъм за да си показва истороията и българите пак го предпочиитат ... Босфора се разширява до 50 км и става международни води , геостратегическата важност на Труция на практика изчезва. Територията на Турция се запазва, но 15 млн. Истамбул го няма . Лошото е че Москва става с излаз на средиземно море... Отново изключвам цинизма "щрак" не ми се мисли колко войни ще съпътстват такива промени... Прия
  • 82 бай Даньо

    4 1 Отговор
    Интерерсна карта! Начи без да съм циничен отричащ глобалното затопляне от геостратегическа гледна точка няма как да и се радвам повече на тая карта. Трагедия е за всички но за България най малко. Македония пък ще е предоволна да види гръцката Македния под вода. Първо се вижда че България като цяло ще бъде по малко засегната от съседите си. Жалко за Бургас и Варна особенно за Бургас ха-ха, но Букурещ и Констанца двата най-големи града на Румъния изчезват (Румъния е в много жалко положение, очаквам хъшове от сам Дунава) , още изчезне и Солун, Одрин, Истамбул, вероятно и Атина ... Доброто е че България става средиземноморска държава - цената за нас Свиленград също под вода. Нещо за което са загинали толкова българи в началото на 20 век се осъществява ... Егейска Тракия изчезва с гърците нямаме какво да делим ставаме братя ... Изчезват 90 % от гръцките острови ( няма Тасос, няма Самотраки) , докато Карнобат бийч става номер едно туристическа дестинация в Европа, само е малко е по-шумен за вкуса на нашенските пуритани ... ха-ха. Гърция ще развива леководолазен туризъм за да си показва истороията и българите пак го предпочиитат ... Босфора се разширява до 50 км и става международни води , геостратегическата важност на Труция на практика изчезва. Територията на Турция се запазва, но 15 млн. Истамбул го няма . Лошото е че Москва става с излаз на средиземно море... Отново изключвам цинизма "щрак" не ми се мисли колко войни ще съпътстват такива промени... Прия
  • 83 бай Даньо

    2 1 Отговор
    Отново изключвам цинизма "щрак" не ми се мисли колко войни ще съпътстват такива промени... Приятен уикенд на всички!
  • 84 Звяра без красавицата

    2 1 Отговор
    Създаването на проблеми е нещо, което е редно да бъде прекратено, а създаването на щастие е нещо човечно и не е правилно да се злоупотребява с хора, които могат да създават щастие!
    А човек който се е превърнал в ИЗРОД, това е така, благодарение на тънките детайлни мръсни игрички на хора, които са прицакали някой отвсякъде за да няма хубаво при него!
    ЗАВИСТА е само от истински болни мозъци!!!!
  • 85 Али Баба

    5 1 Отговор
    Кажете: "Камила под камила" няколко пъти бързо! Ей т'ва стана... Хахаха
  • 86 Баба Ванга

    4 2 Отговор
    До 2023 това бразилче ке се гътне
  • 87 Някой

    3 0 Отговор
    Еха!!! Отново България на три морета!!!
  • 88 Uflat

    0 0 Отговор
    Така е . Който бере желязо от 5 до 15 годишен , после преминава на математически уравнения докато сънува. Жалко ако е прав. Къде ще си харчат пенсиите от 215 лв Бг.пенсионери по бели шорти ако няма Златни и Сл Бряг . Пак у гръчко ли ще ходят чак ,щото брега им там камъни и висок? То при нас най -много от дъжда бетона да се свлече в центъра на градовете щото почва няма вече ,даже и без да се вдига морското равнище. Аз като брах железо и пресмятах ,те това видях. И други работи виждам. Исках да Ви предупредя ама нямах желание... Сега си купувам сладки от хубавите и на воля ,щото си пиша писма на " Влиятелни" спрямо много хора.
  • 89 Ванката

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Навремето, преди 40 години може би или малко отгоре, вуйчо ми направил същото с една циганка! ;-)
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Бекас

    1 1 Отговор
    Болни мозъци колкото искате !
  • 92 Умерен песимист

    7 1 Отговор
    Топенето на ледовете е все по-интензивно, това е голямата опасност. Както каза един наш синоптик, бедата ще се случи изведнъж! Не ни се ще да вярваме, но фактите са тревожни. Ставало е във времето, защо да не стане и сега? Пред природата сме безпомощни. Затова, наслаждавайте се на живота, на слънцето и морето, планините и реките, и да се надяваме, че ще ни се отпусне още малко време! Не, че го заслужаваме с поведението си!
  • 93 Умерен песимист

    3 1 Отговор
    Топенето на ледовете е все по-интензивно, това е голямата опасност. Както каза един наш синоптик, бедата ще се случи изведнъж! Не ни се ще да вярваме, но фактите са тревожни. Ставало е във времето, защо да не стане и сега? Пред природата сме безпомощни. Затова, наслаждавайте се на живота, на слънцето и морето, планините и реките, и да се надяваме, че ще ни се отпусне още малко време! Не, че го заслужаваме с поведението си!
  • 94 Изгодно!

    4 0 Отговор
    Продавам къща на баир в Средногорието. С чудесен изглед към морето след двайсетина години!
  • 95 гощо

    5 0 Отговор
    Еми убууу ше одим на море у Стара Загора или у ШумИен!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 коко

    1 2 Отговор
    Всички алчни педали окупирали морето ще го папат сополив
  • 99 коко

    3 1 Отговор
    Всички алчни педали окупирали морето ще го папат сополив
  • 100 Бай Уй

    1 1 Отговор
    Да ти таковам пророка. Средните летни температури в Сахара са малко над 40°С. Излиза, че според него тогава тук ще е пустиня.
  • 101 мюмюн

    3 1 Отговор
    АКО НЕ ХВАЛИШ ТИКВАТА ТИ ИЗТРИВАТ КОМЕНТАРА,АБЕ И ТГОЗИ САЙТ СЕ НАВЕДЕ,ЖАЛКО...
  • 102 Почти

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Свищов е с надморска височина 88 метра. Знаеш ли кога световния океан ще се вдигне със 100 метра?
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 gost

    4 2 Отговор
    значи да не инвестираме в имоти по морето, а някъде на високо в планината....:)
  • 105 Некакъв

    0 0 Отговор
    Че чак какво правителство ще дойде в България сънувал...
  • 106 Бай Яни

    1 1 Отговор
    Сега набирам членове за новата партия. Още се чудя как да я кръстя🤔😁, ама има още време, все ще я измисля. И още от сега ви обещавам край Стара Загора по новият черноморски курорт няма да има масово застрояване😁😁😁😁. И ви обещавам, България на 3 морета ще е🤔😁😁😁😁😁😁. Само се чудя какво да ги правим толкова много руснаци който ще ни залеят след,, Великият,, потоп..

    Коментиран от #112

  • 107 Бай Яни

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Сектант🤔отиде ти Дъстъра😁😁😁сега като го залее морето. От къде ще се снабдява с нови Дъстъри а? 😁😁😁😁. Или да го спасяваме 😁😁😁кат преместим завода спешно в Нова Загора.
  • 108 Бургаска батка

    0 1 Отговор
    Да не погълне шамарите тоя паляк само
  • 109 Старото

    1 2 Отговор
    Ами още по хубаво,Стара Загора,ще стане морски център
  • 110 Глупости

    0 3 Отговор
    Морето ще стигне до София ,и зелените педали ще имат къмпинг до Орлов мост
  • 111 курнела

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Катила":

    Бъркаш!!!
  • 112 хамериканец

    1 1 Отговор

    До коментар #106 от "Бай Яни":

    Тия ще ги отнесе, те са на първа линия.
  • 113 Ледения

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Знаещ":

    Лед потопен във вода вече има своята водоизместимост,и при топене не повишава нивото на водата,в която плува.
  • 114 Негербер

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "гого":

    Всички са против ГЕРБ, но на избори пак за тях се гласува, включително и изявяващи се тук! Лицемерие без граници!
  • 115 Всъщност

    0 2 Отговор
    1 - 2 градуса отклонение в наклона на Земната ос и климатичните промени, дето се вихрят в тъпата чутура на Грета Тунберг ще ви се сторят като лятна мараня. Ако изригнат един - два по-мощни вулкана, димът от ауспусите на колите ще ви се стори като детска пръдня.
    Човешката дейност влияе на климата на Земята колкото пърхането с крила на пеперуда.
    Колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-лесен ще ви се стане животът. Карат ни да се чувстваме виновни, че караме бензинови коли, за да ни накарат да си купим скъпите електрички. Защото са хвърлили доста пари за развойна дейност. А пък онази пикла Тунберг даже са я предложили за Нобелова награда. Този свят не отива на добре.
  • 116 Националист

    1 0 Отговор
    Заради природата или заради някоя държава ?