Last news in Fakti

15 Май, 2012 16:55 1 550 5

Софи и Цачева заедно в Баку

  • софи маринова-
  • цецка цачева-
  • баку

Председателят на Парламента Цецка Цачева наруши протокола и се срещна с представителката ни в Евровизия Софи Маринова, за да я подкрепи преди участието й на 24 май. Това става ясно от Фейсбука на Софи Маринова.

„Вчера цял ден мина в емоции и пътуване. В самолета от Истанбул за Баку летяхме с представителя на Сърбия Желко Йоксимович и на Малта – Кърт Калея, с когото се запознахме още на българския финал. Веднага след кацането имах среща с председателя на Българския парламент госпожа Цецка Цачева, която е на официално посещение в Азербайджан. Благодаря й много, че наруши протокола и засвидетелства подкрепата си към мен!”, пише Софи Маринова.
Според Софи Маринова тя е  настанена в много хубав хотел, в него е и представителката на Кипър Иви Адаму, която има български произход и също бе гост на нашия финал в София. Снощи се шегувахме, че това е Българският щаб в Баку и не допускаме “врагове” в него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sodom&gomor

    0 0 Отговор
    Браво Цецке, а всички из форумите се чудят на нахалството на м..густите. Щом е нарушила даже протокола, нищо чудно довечера да и удари една мистрия.
    Все пак идват избори.
  • 2 danger

    0 0 Отговор
    а от къде ли са парите за заминаване,джобни и билети за самолет а? от народа,те си ги бъркат и взимат се едно са им джобни.
  • 3 цеденевист

    0 0 Отговор
    Боже, боже самолет!А казват че била циганския славеи?дъ
  • 4 гражданка

    0 0 Отговор
    ООООООООООО ,вече спри злобни народе.Ама много ви е яд, че сте много фалшиви и некадърни.Софи -най -добрият и истински глас. Софи - дано ги разбиеш в Баку.Ти си най-талантливата певица.Софи - всичките лоши коментари са от злоба.Твоят глас вече впечатли Европа.Много,много успех на финала.
  • 5 sodom&gomor

    0 0 Отговор
    до 4
    Циганина си е циганин па ако ще да е и космонавт.
    Как може тая да представлява България? Това е национално предателство!